Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Leeds - Leicester tipy: Posilte svůj tiket zajímavými kurzy

leeds-leicester-tipy

Další vyrovnaný zápas anglické Premier Ligy. Vyhraje domácí Leeds, nebo Leicester, který má aktuálně kapánek lepší formu?

V neděli 7.11.2021 v 15:00 přivítají Leeds na svém domácím trávníku klub Leicester. Bude to vyrovnaný zápas?

Leeds - Leicester tipy

Dle expertů na fotbal to bude vyrovnaný zápas, kde mohou nastat určitá překvapení. Obohatíte svůj tiket o kurzy, které najdete níže? 

  • Zápas skončí výsledkem. Remíza: Kurz: 3.45
  • Oba týmy dají gól. Ano. Kurz: 1.54
  • V zápasu padne více branek než 2.5+. Kurz: 1.72

Sice se v tomto zápasu potkají dva týmy, které inkasují dost branek a jsou od sebe v tabulce vzdálené celkem výrazně, ale i tak není úplně jasný favorit. Týmy Leicester i Leeds dostaly v této sezóně až 17 branek. Leicester jich však dokázal rozdat 15, což je o 5 více než Leeds. Jasně, hraje se na domácím hřišti Leedse, ale myslíte si, že si Leicester nechá ujít šanci, která by ho v případě štěstí mohla dostat do vrchní čtvrtiny tabulky? V případě prohry Leeds se nic nezmění. Zůstanou na stejném místě i kdyby je dohnal Burnley. Každopádně si Leeds nemůže dovolit inkasovat více branek než jich vsítí. Proto si myslíme, že z pohledu statistik a šancí jsou kurzy na Leeds - Leicester tipy, postavené hodně vysoko. 

Dle odborníků na fotbal skončí zápas remízou, ale ne každý je tak odvážný, aby tento výsledek uložil na svůj tiket. Proto jsme výše uvedli i jiné tipy, které by vám mohly celkem slušně obohatit tiket.

Pohled na zápas z pohledu šancí

Z pohledu šancí by tento zápas měl dopadnout rozhodně tak, že v něm padne více branek a že skončí remízou, protože se žádný tým nebude chtít vzdát a rozhodně si oba týmy nic nedarují. Právě proto jsou si odborníci jistí, že v zápasu dá každý z týmu alespoň jeden gól. Popravdě může výsledek dopadnout nejpravděpodobněji remízou, ale pokud byste chtěli svůj tiket nějako ochránit, tak bychom vám doporučovali vsadit neprohru týmu Leicester, který je v lepší formě a taky má větší motivaci vyhrát. V případě výhry by se totiž Leicester mohl posunout v tabulce o něco výše. To samozřejmě i Leeds, který nebude chtít zklamat domácí příznivce, ale popravdě Leeds nemá moc štěstí na domácím trávníku. Naopak Leicester má celkem slušnou úspěšnost na hřištích soupeřů, co se posledních zápasů týče. 

Samozřejmě, že si oba týmy nic nedarují, ale výsledek zápasu by mohl velmi pravděpodobně dopadnout remízou. Právě proto jsou Leeds - Leicester tipy vyčíslené dost vysoko, a právě díky tomu můžete svůj tiket obohatit o krásný kurz. I když poslední zápasy dopadly vysoko ve prospěch toho druhého, tento zápas může dopadnout zcela jinak, vzhledem k okolnostem.

Poslední vzájemné zápasy

Poslední dva vzájemné zápasy dopadly tak, že výherce vždy stál na domácím hřišti toho, kdo prohrál. Zde jsou.

31.01.2021 | Leicester - Leeds 1:3

02.11.2020 | Leeds - Leicester 1:4

Leeds - Leicester tip na živé vysílání

  • Živě se na tento zápas bohužel nebudete moct podívat na žádné komerční TV.

Nejvíce kladené otázky

  • Kde se tento zápas odehraje?

Zápas se odehraje na domácí půdě Evertonu a to na stadioně jménem Goodison Park.

  • Jací budou ve hře výrazní hráči?

Jamie Vardy bude určitě hvězdou Leicestru, který už vsítil 7 branek. 

  • Kde mohu na tento zápas podat tiket?

Tiket si můžete vsadit v jakékoliv sázkové kanceláři, kde jste zvyklý sázet. Anglická Premier liga je jedna z nejprestižnějších světových lig, a proto ji budete moct vsadit téměř kdekoliv.

  • Proč bych měl na tento zápas vsadit své peníze?

Bude to skutečně zápas plný napětí s jistou špetkou větší naděje pro Leicester. Každopádně se vše děje na domácí půdě Leedsu, což nahrává spíše nerozhodnému výsledku.

Je nějaký jistější zápas, na který bych mohl vsadit?

Ano. Co takhle vsadit na zápas Arsenal - Watford, kde je jasným favoritem Arsenal?


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.