Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Legenda Chelsea kritizuje střeleckou impotenci Nicolase Jacksona

Nicolas Jackson během zápasu FA Cupu © iconsport.photo

Chelsea ztratila poslední naději na zisk trofeje v letošní nevydařené sezóně. Velký podíl na neúspěchu má útočník Nicolas Jackson, který pálil jednu šanci za druhou.

22letý útočník Chelsea, Nicolas Jackson, čelí kritice za svůj výkon v sobotním semifinále FA Cupu proti Manchesteru City. V zápase měl tři čisté šance, které ale neproměnil. Kritiku si vysloužil nejen ze strany fanoušků, ale také od bývalé legendy klubu.

Do Chelsea přicházel Jackson s vizitkou produktivního střelce z Villarealu. V Premier League zatím stihl vstřelit 10 gólů a na další 4 přihrál. Hráč je docela impulzivní, v devíti případech si vykoledoval žlutou kartu a minulý zápas proti Evertonu se zachoval neprofesionálně, když se snažil vytrhnout exekutorovi penalt, Colu Palmerovi, míč z rukou.

Která legenda Blues se nelichotivě vyjádřila na adresu senegalského útočníka?


Frank Lampard vyčítá hráči špatné rozhodování

Frank Lampard v rozhovoru pro BBC řekl: „S hráčem soucítím, protože v zápase předvedl dobrý pohyb. Problém spočíval v jiných detailech, a to konkrétně v rozhodování a řešení koncových situací.”

Všichni známe ten pocit, když jsme spálili šanci. Při hlavičce musíš skórovat a ne trefit jeho tělo. Ale abys byl útočníkem pro Chelsea, musíš se dostat na vyšší level.”

Jackson kromě dvou hlaviček z bezprostřední blízkosti promarnil také tutovou šanci při úniku na gólmana. Impotenci Chelsea potrestal v 84. minutě Bernardo Silva. Finále FA Cupu tak bude mezi dvěma rivaly z Manchesteru.

Chelsea se musí rychle zotavit z prohry a soustředit se na nadcházející úterní derby proti Arsenalu. Aktuálně patří Chelsea deváté místo, případnou výhrou by mohla poskočit na šestou pozici.


Přečtěte si také: Vyřazení Chelsea: Thiago Silva v slzách vs. usměvavý Noni Madueke

Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.