Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Novinky z týmu Manchesteru United

Sir Jim Ratcliffe u Old Trafford © iconsport.photo

Nejnovější přestupové spekulace přináší zprávy z Old Trafford. Jaká jména se mohou objevit příští sezónu na v Manchesteru United a kdo naopak odejde?

Další útočník v hledáčku Manchesteru United

Manchester United s Chelsea patří k nejaktivnějším spekulantům na přestupovém trhu. Ani jeden nezažívá zrovna povedenou sezónu, ačkoliv Chelsea v poslední době podává daleko lepší výkony v Premier League.

Manchester United se chce vrátit zpátky na špičku, a k tomu mu mají pomoct nové akvizice. Red Devils nutně potřebují spolehlivého střelce, a proto svůj zrak upírají na Benjamina Seska z RB Lipska. (zdroj: goal.com)


Návrat Sancha do Manchesteru je reálný, pouze v případě odstupu ten Haga

Celý fotbalový svět ví, co se stalo mezi Jadonem Sanchem a Erikem ten Hagem. Vzájemný incident vyústil v hráčův odchod na hostování do Borussie Dortmund, odkud Sancho původně přestoupil.

Celý spor a absence zápasů uškodily Jadonovi Sanchovi, ale hráč je stále mladý a perspektivní. Příští sezónu může navázat na své výkony z předchozích sezón strávených v Dortmundu, kde exceloval.

Obnovení spolupráce mezi Manchesterem United a Jadonem Sanchem je reálné pouze tehdy, pokud současný manažer Erik ten Hag opustí tým a klub najme nového manažera. (zdroj: goal.com)


Antony po sezóně opustí Manchester United

Brazilský křídelník Antony přestupoval do klubu společně s Erikem ten Hagem, který ho vedl v Ajaxu. Měla to být akvizice, která pomůže United bojovat opět o nejvyšší příčky v lize.

Nová akvizice za 95 milionů eur nepředvedla téměř nic. Fanouškům začala pomalu docházet trpělivost a na Brazilce zanevřeli. Nyní se zdá, že se bude blýskat na lepší časy, jelikož se chce United Antonyho zbavit.

Zatím žádný anglický klub neprojevil o hráče zájem. ale situace by se mohla brzy změnit. (zdroj: X: Rudy Galetti)


Manchester chce vsadit na budoucnost

Mnoho velkých jmen přišlo do Manchester United s nadějí, že klub bude hrát opět o nejvyšší příčky. Bohužel, ani Casemiro, ani Varane nepomohli klubu vrátit se tam, kam by si klub přál.

Po sezóně by měl v týmu skončit Casemiro a Manchester zvažuje, koho na jeho post dosadit. Dlouhodobě se spekuluje o Joaovi Nevesovi z Benficy, kde teprve devatenáctiletý mladík předvádí velmi slušné výkony.

Problém nastává v okamžiku, když přijde na částku s výši přestupu. Hráčova tržní hodnota je sice 45 milionů eur, ale výstupní klauzule navyšuje tuto částku na 120 milionů eur. Vyplatí se Manchesteru United investice do mladého defenzivního záložníka? (zdroj: bbc.com)


Přečtěte si také: Liverpool: Amorim chce přivést s sebou několik hráčů

Zdroj: goal.com, X, bbc.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.