Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jaké jsou podmínky Conora Gallaghera pro odchod z Chelsea?

Conor Gallagher © Iconsport.photo

Chelsea zřejmě v létě bude muset prodávat. S jistotou se to dotkne některých opor. Problémy s finanční fair-play klub pravděpodobně přinutí získat na přestupech 100 milionů eur.

Conor Gallagher je odchovancem Chelsea. Na rozdíl od borců jako Mount, Tomori a dalších se v prvním týmu Chelsea neprosadil během přestupového embarga, ale cestu prorazil až po něm a po skvělých výkonech na hostování ve West Bromu a Crystal Palace, kdy o jeho kvalitách rázem věděla celá fotbalová Evropa. A ačkoliv ho na Stamford Bridge mají rádi, nejednou byl kapitánem a odvádí super práci, nevypadá to, že by ho Todd Boehly viděl jako součást jeho megalomanského projektu. Osobně moc nechápu proč.

Pokud se chce Chelsea dostat do pozice nejlepšího klubu planety, asi do toho Gallagher moc nezapadne, ale cesta bude dlouhá, a proč se zbavovat takového hráče, dokud to není potřeba. Jestli Boehlymu nepříjde jméno Gallagher mezi těmi drahými posilami dostatečně sexy? Těžko říct. Skrze problémy s finanční fair-play má ale Gallagher být tím prvním na ráně, na kom se bude chtít vydělat a zkrouhnout deficit v ziscích z přestupů. Samozřejmě nemá být sám, ale je zřejmě tím největším jménem, kterého se Chelsea hodlá zbavit.

Conor Gallagher

Podmínky Gallaghera

Gallagher v Chelsea strávil celou kariéru, a tak bude přestup pryč hodně osobní záležitostí a asi není divu, že se do toho Gallagherovi moc nechce. Podle deníku The Standard si Gallagher určil své podmínky k tomu, aby svolil k odchodu z Chelsea. Tou hlavní je to, že odejde jen do klubu ze špice tabulky, přičemž se nejvíce mluví o zájmu Tottenhamu. Zároveň chce od Chelsea dopomoci k tomu, aby se dostal na Euro do Německa s anglickou reprezentací. Tomu asi není úplně daleko, ale záleží to především na něm. Samozřejmě, že nabídka musí být přijatelná prvně pro něj, až pak pro Chelsea.

Další na odchodu

Conor Gallagher ale nebude jediným hráčem, kterého Chelsea ráda hodí přes palubu. Dalším má být Ian Maatsen. Ten v létě odmítl setrvání v Burnley, jenž z něj chtělo udělat historicky nejdražší posilu. Aktuálně hostuje v Dortmundu, Chelsea s ním před odchodem podepsala novou smlouvu, ale za 35 milionů eur ho pustí. Na odchodu má být i Trevoh Chalobah, mladý stoper, jenž zase odmítl Nottingham. A s Armandem Brojou se také nepočítá. Ve Fulhamu je to zatím propadák, a tak nějak došla trpělivost. Na odchodu tak jsou 4 odchovanci. A to se fanouškům samozřejmě nelíbí.

Ian Maatsen

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.