Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Vyřazení Chelsea: Thiago Silva v slzách vs. usměvavý Noni Madueke

Thiago Silva v slzách po vyřazení © iconsport.photo

Chelsea má za sebou vyřazení z FA Cupu. Kamery zachytily odlišné reakce hráčů Blues. Zatímco Thiago Silva propadl pláči, Noni Madueke se v pozadí usmíval a žertoval se soupeřem.

Chelsea měla poslední možnost zachránit zpackanou sezónu, alespoň ziskem FA Cupu. Proti sobě měla těžkého soupeře, Manchester City. Guardiolovi svěřenci byli unaveni po vyřazení z Ligy mistrů proti Realu Madrid.

Chelsea byla v tomto zápase minimálně vyrovnaným soupeřem, ne-li nebezpečnějším. Své šance hráči Blues pálili, zejména útočník Jackson. Potrestání přišlo v 84. minutě, když se prosadil Bernardo Silva po zablokované přihrávce Kevina De Bruyneho.

Chelsea nedokázala do konce zápasu vyrovnat a Guardiola mohl se svými hráči slavit postup do finále. Nejstarší hráč na trávníku, Thiago Silva, propukl v pláč. Záběry z kamer odhalili, že jeden z jeho spoluhráčů byl v obětí s protihráčem Jackem Grealishem, o koho šlo?

Thiago Silva vs. Noni Madueke

Nadpis možná napovídá, že došlo k incidentu mezi dvěma hráči, ale oproti minulému týdnu se nejednalo o fyzický kontakt, kdy právě Madueke s Jacksonem se snažili zabránit Palmerovi v kopání nařízené penalty.

Fanoušci si na jednom z videí všimli, jak se Noni Madueke po závěrečném hvizdu objímá a směje s Jackem Grealishem, zatímco v popředí je naprosto zdrcený Thiago Silva.

Toto video je tedy další kapkou hořkosti v nepříliš povedené sezóně. Někteří z nich volají po prodeji Maduekeho a Jacksona. Fanoušci volají po starých dobrých časech, kdy hráči skutečně projevovali svou vášeň a loajalitu vůči klubu a fotbalu.


Thiago Silva a jeho zpráva fanouškům

Thiago Silva na sociální síti X zveřejnil příspěvek určený fanouškům: „Je velmi těžké slovy popsat, jak se momentálně cítím. Je nám moc líto, že jsme to nedokázali, nechali jsme na hřišti všechno. Jsem hrdý na tuto skupinu. Děkujeme, že jste nás nikdy neopustili.”

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.