Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

O nás: PremierLeague.cz

PremierLeague.cz je tradiční fotbalový web, který se zaměřuje na kompletní dění v anglickém fotbale.

Pro naše čtenáře už řadu let přinášíme kvalitní zpravodajství plné klíčových novinek, které se odehrály nejen v anglické Premier League, ale i v nižších soutěžích a pohárech (FA Cup, Carabao Cup).

• Tradiční fotbalový web o anglickém fotbale založený v roce 2001
• Pravidelné novinky ze světa přestupů a přestupových spekulací
• Dobře známý a oblíbený web s více než 10 tisíci čtěnáři měsíčně
• Redakce plná fotbalových nadšenců, kteří si před vydáním každého článku několikrát ověří zdroje

Naši redaktoři:

Patrik Binder ("Paťo")
Velký fanoušek Premier League s orientací ve všech evropských soutěžích. Kromě novinek z anglické nejvyšší soutěži dokáže perfektně informovat i ze španělské La Ligy, kde rád sleduje zápasy Barcelony. V Premier League pak Chelsea.

Piotr A
Nadšenec pro veškerý evropský fotbal a velký fanoušek Tottenhamu Hotspur, u kterého letos věří, že prolomí smůlu a pod Contem si zajistí postup do Ligy mistrů.

Ondřej Hlaváč ("Ondra")
Fanoušek Liverpoolu, který dlouhé roky čekal na návrat "Reds" na vrchol a aktuálně si může užívat jejich boj o titul v lize, ale zároveň i živí i velké šance v Champions League.

Jaké sekce jsou nejčtenější a co se u nás můžete dozvědět?

Novinky nejen o těch největších klubech v Premier League

PremierLeague.cz není jen o Manchesteru United, City, Chelsea, Liverpoolu a dalších TOP klubech. Věnuje se celkotému pohledu na soutěž, menším klubů, které bojují o střed tabulky či záchranu. Ke všem se u nás dočtete to nejzajímavější, co by vám nemělo uniknout.

Spekulace, trocha bulvárních novinek

Fotbal nejsou jen výsledky, komentáře utkání či vyjádření manažerů jednotlivých klubů. Zajímá nás i pohled do soukromí největších hvězd a spekulace kolem přestupů. Těch je během celého roku mnoho a my se jim věnujeme v pravidelném seriálu, který vychází každý týden. Žádná z klíčových spekulací vám neunikne.

Tipy k sázení

Sledování fotalu si lze zpříjemnit vsazením tiketu. Ten přinese to správné drama, jelikož výhra vašeho favorita vás potěší hned dvakrát. Kde však najít ty sprévné tipy a doporučení, kterým zápasům se věnovat a co si u nich vsadit? Před každým kolem Premier League u nás najdete výběr toho nejzajímavějšího, na co doporučujeme si vsadit.

Chybí vám některá sekce, nebo máte doporučení, čemu bychom se mohli ještě věnovat? Napište nám přes sekci "Kontakt".

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.