Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Fernandesova parádní trefa dramatizuje boj o titul

Dlouho očekávaný střet dvou odvěkých rivalů od úvodních minut nabízel z pohledu domácího celku skoro až trapnou podívanou. Liverpool si užíval převahu na balonu, svému soupeři působil jednu nepříjemnost za druhou a kdyby jeho ofenzivní hráči bývalí jen trochu více seřídili mušku, při odchodu do šaten by už prakticky nebylo co řešit.


Během první půle se však v dresu týmu z Merseyside trefil pouze Luis Díaz a po návratu na trávník se obraz hry nečekaně změnil.

Rudí ďáblové působili o něco sebevědomějším dojmem, začali soupeře aktivněji napadat a možná také díky tomu donutili k osudové chybě Jarella Quansaha. Hostující obránce při snaze najít svého kolegu ze stoperské dvojice neodhadl sílu přihrávky, čehož bleskově využil Bruno Fernandes a z prvního doteku ze vzdálenosti středového kruhu napálil míč tak razantně a přesně, že doplachtil až za záda bezmocného Caoimhina Kellehera.

Několik minut poté pohledným obstřelem dokonce otočil vývoj duelu Kobbie Mainoo a přestože Liverpool ve zbytku duelu opět sehrál roli aktivnějšího celku, na víc než vyrovnávací penaltu Mohameda Salaha se nezmohl.

Parádní trefa Bruna Fernandese:

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.