Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kde sledovat Premier League

Premier League © premierleague.cz

Máte v nejvyšší anglické fotbalové soutěži svůj oblíbený klub nebo vás jen baví ostrovní fotbal? Telly nabízí komplexní řešení, s nímž uvidíte to nejlepší z Premier League v HD kvalitě, a navíc s řadou moderních funkcí. Premier League to zároveň nekončí, Telly vám dopřeje i další evropské soutěže a navíc i Ligu mistrů.

Společnost Telly je v současnosti tím nejlepším řešením, pokud fandíte Premier League a chcete si z ní dopřát to nejlepší. Dostupná je pro každého, jelikož ji naladíte přes satelit nebo s připojením k internetu. Co jsou však hlavní důvody, proč si Telly objednat a zanechat tak marný boj s hledáním jiných možností, jak sledovat ty nejlepší anglické kluby v akci?

Kompletní sportovní nabídka za 250 Kč měsíčně

Nalaďte se na ty nejlepší sportovní zážitky. Sledujte fotbalová dramata v Champions league, v anglické Premier League, německé Bundeslize, španělské LaLize, italské Serie A nebo francouzské Ligue 1, v níž působí hvězdný Lionel Messi. To vše navíc v HD kvalitě.

Notebook, mobil nebo tablet? Vyberte si

Je jen na vás, jaké zařízení pro sledování zápasů využijete. Na notebooku službu spustíte v běžném prohlížeči, mobil a tablet nabízejí jednoduchou a přehlednou aplikaci.

Telly lze sledovat až na 4 zařízeních. Pořídit si můžete jen internetovou TV bez nutnosti zakoupení dalšího zařízení. Fotbal pak naladíte na notebooku, tabletu či mobilu.

Premier League to zdaleka nekončí. Messi živě? Žádný problém

Telly vám kromě přímých přenosů z Premier League nabídne řadu dalších soutěží včetně velmi žádané francouzské nejvyšší soutěže, ve které nyní kope Lionel Messi. PSG vysílá pravidelně společně s dalšími zajímavými zápasy s francouzské Ligue 1.


Zpětné vysílání a předzápasová studia

Nestíháte zápas a nechcete do něj skočit v 35. minutě? Pusťte si ho od začátku a třeba i s předzápasovým studiem plným zajímavých rozborů. Vrátit v čase se můžete až 7 dní, takže šance, že o některý ze zápasů přijdete, je opravdu malá.

Telly teď navíc můžete získat v zimní akci s 10% slevou.
 

Zdroj: telly.cz, premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.