Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Dva angličtí reprezentanti na prodej

Anglická fotbalová reprezentace © iconsport.photo

S blížícím se létem je více jasné, že dva angličtí reprezentanti změní své zaměstnavatele. Vlastník Manchesteru United kontaktoval bývalého manažera Chelsea.

Jack Grealish pravděpodobně v létě opustí Manchester City

Tehdejší hvězda Aston Villy, Jack Grealish, přestoupil do Manchesteru City s velkými ambicemi za 117 milionů eur. Během tří sezón strávených v týmu Citizens nedokázal navázat na své výkony z Aston Villy.

Podle nejnovějších informací je Manchester City připraven naslouchat nabídkám za anglického reprezentanta v nadcházejícím letním přestupovém období. (zdroj: footballinsider247.com)


Aaron Ramsdale v létě opustí Arsenal

Aaron Ramsdale přicházel do Arsenalu s vizitkou nadějného gólmana. Bohužel pro něj i tým, nedokázal udržet svou formu a vykazoval výkyvy. Na začátku sezóny přišel do klubu na hostování David Raya a stal se okamžitě jedničkou.

Ramsdale nepřijímá pozici dvojky a je připraven opustit Arsenal. Chelsea byla jedním ze zájemců v minulosti, nejnovějším adeptem k získání 25letého gólmana je Wolves. (zdroj: goal.com)


Návrat Thomase Tuchela do Premier League

Thomas Tuchel hned v první sezóně strávené v Chelsea vyhrál Ligu mistrů. Po neshodách s majitelem Chelsea, Toddem Boehlym, byl Tuchel propuštěn o rok později, v roce 2022.

Po sezónách strávených v PSG a Chelsea následoval návrat do Bundesligy. Hned v první sezóně získal s Bayernem Mnichov titul po zaváhání Dortmundu v posledním kole.

Před sezónou získal Tuchel ostrostřelce Harryho Kanea, ale ani tento faktor mu nepomohl získat titul a připsal si několik porážek, na co nejsou fanoušci Bayernu zvyklí, stejně jako na jiné místo, než první.

Podle zákulisních informací kontaktoval vlastník Manchesteru United, Sir Jim Ratcliffe, německého manažera, zda by zaujmul trenérský post za Erika ten Haga. (zdroj: bbc.com)


Kdo získá Ferlanda Mendyho z Realu Madrid?

Real Madrid se netají tím, že získal Alphonsa Daviese z Bayernu Mnichov. Příchod Kanaďana nejspíše odnese současný levý bek, Ferland Mendy, který přišel do Realu Madrid v červenci 2019 z francouzského Lyonu za 48 milionů eur.

Zájem o levonohého obránce má hned trojice gigantů z Premier League. Arsenal, Liverpool a Manchester United jsou kluby, které usilují o jeho zisk. (zdroj: L'Equipe - France)

Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Novinky z týmu Arsenalu

Zdroj: goal.com, bbc.com, L'Equipie, footballinsider247.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.