Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kde sledovat Premier League

Kde sledovat Premier League © iconsport.photo

Kde sledovat Premier League a nepřijít tak o žádný zápas nejprestižnější fotbalové soutěže? Přečtěte si možnosti, které nabízí televizní poskytovatelé v české republice. Zahrnují fotbal živě, online a v některých případech i pohárové soutěže.

Když fotbal v TV, tak jedině Premier League a i v rámci českého trhu máme tu možnost sledovat všech 380 utkání. Na českém trhu je hned několik poskytovatelů televizních stanic, kteří nabízí Premier League živě, zpětně a navíc ještě s možností vybrat si konkrétní zápas, který chcete sledovat.

Kde sledovat Premier League v TV

Fotbalová soutěž: Premier League Premier League
Kde se hraje (země): Anglie Anglie
Kdy se hraje: 11. srpna 2023 - 19. května 2024 11. srpna 2023 - 19. května 2024
Fotbal v TV: Canal+ Sport Canal+ Sport



Získat práva na vysílání Premier League je jedním z nejdražších nákladů, který může televizní stanice udělat. V České republice drží práva na Premier League Canal+ Sport. Ten nabízí až 380 utkání, z nichž si můžete vybrat, jaký budete sledovat. Canal+ totiž nabízí hned několik stanic, kdy každá z nich přehrává jiné utkání ať už s českým či originál komentářem.

Mimo to nabízí Canal+ i řadu předzápasových analýz a studií, do nichž pravidelně chodí fotbalové osobnosti a experti podělit se o své komentáře a názory.

Premier League živě

S ohledem na vysokou cenu vysílacích práv na Premier League bychom si mohli mylně představit, že se s měsíční platbou za služby nedostaneme pod 500 Kč, avšak opak je pravdou. Canal+ nabízí základní balíček od Skylinku již za 189 Kč měsíčně v akci. Za tuto cenu dostanete možnost sledovat fotbal online a živě na vámi vybraném zařízení. Může se jednat o notebook, tablet či běžný mobil s aplikací od Skylinku.

Kde sledovat Canal+ Sport

Jednou z možností jak sledovat Premier League je již zmíněný Skylink, který vlastní práva na Premier League. Jeho Canal+ Sport však naladíte i u jiných poskytovatelů televizních služeb, kteří zároveň mohou nabízet balíčky služeb za výhodné ceny (společně s internetem či mobilními tarify).

Další variantou je T-Mobile a jeho televizní varianta Magenta TV M, v níž najdete kanály Canal Sport 1 až 6, tedy všechny stanice potřebné pro sledování Premier League.

Poslední možností je O2 TV, jejíž tváří je Petr Čech a kde Premier League naladíte v možnosti O2 TV Stříbrná za cenu 349 Kč měsíčně za první dva měsíce.

Sledujte Premier League online

Výhodou všech třech poskytovatelů živých zápasů Premier League je dostupnost živě na všech možných zařízení. Premier League dostanete do vašich televizí pomocí aplikací, které nabízí Skylink, T-Mobile i O2. Další možností, pokud se vaše televize neřadí mezi chytré, je set-top box.



Stále populárnější možností jsou však online streamy v notebooku, k nimž se dostanete v běžném prohlížeči po přihlášení do vašeho uživatelského účtu. Mimo to se přihlásíte i v aplikaci na chytrém telefonu či tabletu.

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.