Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Citizens mají náhradu za Kevina De Bruyneho

Kevin De Bruyne © iconsport.photo

Pep Guardiola si vyhlédl náhradu za Kevina De Bruyneho. Ten by měl odejít za velkými penězi do Saudské Arábie. Ruben Amorim má v plánu přivést do Liverpoolu tři své svěřence.

Manchester City má plán v případě odchodu Kevina De Bruyneho

Kevin De Bruyne kope svou devátou sezónu v barvách Manchesteru City. Jeho výkony zůstávají impozantní, i přestože část sezóny promarodil kvůli zranění a dalším zdravotním problémům.

V poslední době se diskutuje o jeho odchodu z týmu, nejčastěji se jeho jméno skloňuje v souvislosti se Saudi Pro League. Pokud však odejde, Citizens rozhodně nenechávají nic náhodou a již si vytipovali náhradu.

Jeho náhradníkem se stává Bruno Guimaraes z Newcastlu, jehož odkup bude klub z Manchesteru stát více než 100 milionů liber kvůli klauzuli. (zdroj: goal.com)


Kde nakonec skončí objev sezóny Viktor Gyokeres?

Švédský střelec s maďarskými kořeny Viktor Gyokeres zamotal svými výkony hlavu nejen Sportingu, ale také skautům z celé Evropě.

Po reprezentační pauze sice prochází čtyřzápasovým gólovým půstem, ale i přesto patří k nejobávanějším útočníkům této sezóny.

Mikel Arteta by ho rád viděl ve svém týmu, avšak situace se komplikuje, protože o hráče projevily zájem také kluby jako Manchester United a Liverpool.

Pokud se Ruben Amorim stane novým manažerem Liverpoolu, tak jeho nejvyšší prioritou bude přivést s sebou i svého současného svěřence ze Sportingu. (zdroj: 90min.com)


Liverpool by mohl získat také další hráče ze Sportingu

Viktor Gyokeres by nemusel být jediným hráčem, který by mohl figurovat na trase Lisabon - Liverpool.

Amorim by také rád získal křídelníka Marcuse Edwardse za 30 milionů liber a středního beka Goncala Inacia za 40 milionů liber. (zdroj: footballinsider247.com)


Dani Olmo vzbuzuje svými výkony zájem gigantů z Premier League

Španělský ofenzivní záložník Dani Olmo z RB Lipska předvádí solidní výkony již několik sezón po sobě, čímž si vysloužil pozornost předních klubů Premier League.

V současnosti vede závod o jeho jeho podpis Manchester City, ale ani Chelsea, Manchester United ani Tottenham Hotspur nezůstávají pozadu. Hráč má platnou výstupní klauzuli ve výši 60 milionů eur. (zdroj: 90min.com)


Přečtěte si také: Zpátky do minulosti 1994-95: Blackburn Rovers se stal mistrem

Zdroj: 90min.com, goal.com, footballinsider247.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.