Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Střelecký výbuch Erlinga Haalanda v FA Cupu

Citizens přijížděli na půdu nováčka Premier League v pozici obrovského favorita a od samého úvodu šli rázně za postupem. Už ve třetí minutě našel De Bruyne zpětnou přihrávkou na malé vápno Haalanda a seveřan bez problémů otevřel skóre.


Stejný hráč ještě v prvním poločase dvakrát vysunul norského ostrostřelce do samostatného úniku a Haaland bleskurychle završil svůj druhý soutěžní hattrick v této sezoně.

Ani to ale nebylo z jeho strany vše. Krátce po změně stran se sice domácí dostali na rozdíl jediného gólu, pak ovšem znovu začal úřadovat Haaland. Nejprve přetavil čtvrtý přesný pas De Bruyneho na čtvrtý přesný zásah a na 5:2 zvýšil po přihrávce Bernarda Silvy.

O postupujícím mezi nejlepší osmičku v nejstarší klubové soutěži světa tak nebylo pochyb. Haaland navíc už podruhé během své kariéry na Ostrovech vsítil v jednom utkání pět branek. Poprvé se mu to podařilo před necelým rokem v osmifinále Ligy mistrů proti Lipsku.

Svůj střelecky nejúspěšnější zápas kariéry, kdy na světovém šampionátu dvacetiletých nasázel do sítě Hondurasu celkem devět branek, už však nejspíš nikdy nevyrovná.

Zde si můžete řádění severského fenoména znovu prohlédnout:


Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.