Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Liverpool má téměř jistou náhradu za Kloppa

Jürgen Klopp s Atalantou © iconsport.photo

Liverpool má téměř jistou náhradu za končícího Jürgena Kloppa. Tottenham Hotspur stanovil své přestupové priority. Kdo dál figuruje v přestupových spekulacích?

Šéf Sportingu Lisabon, Ruben Amorim, je blízko k dohodě s Liverpoolem

Když na začátku roku oznámil Jürgen Klopp svůj předčasný konec v Liverpoolu, nejen fanoušci utrpěli šok, ale i samotní hráči a vedení. Manažerovo rozhodnutí však respektují a od té doby se objevilo hned několik možných náhradníků.

Fanoušci si přáli bývalého hráče Reds, Xabiho Alonsa, který zažívá neuvěřitelnou jízdu v Bayeru Leverkusen, kde drží už 42 zápasů bez prohry ve všech soutěžních utkáních. Ten se však rozhodl zůstat v německém klubu.

V půlce dubna ale můžeme s jistotou říci, že Liverpool rozhodně nemusí smutnit, jelikož jeho námluvy s Rubenem Amorimem jsou téměř hotové. Úspěšný manažer Sportingu se údajně stane novým manažerem The Reds (zdroj: footballinsider247.com)


Ange Postocoglou stanovil prioritu přivést Piera Hincapieho

Londýnský Tottenham opět předvádí skvělou hru a bojuje s Aston Villou o postup do Ligy mistrů.

Manažer Spurs vyhlíží posily na příští sezónu a nově zařadil na svůj seznam jako prioritu také středního obránce Leverkusenu.

Piero Hincapie přestoupil do Leverkusenu z Clubu Atlético Talleres v srpnu 2021 za 6,35 milionů eur. Současná hodnota hráče se pohybuje okolo 35 milionů eur. (zdroj: bbc.com)

Bitva velikánů Premier League o brazilský talent

I přes svůj nízký věk je Gustavo Nunes, hrající za Gremio, velmi žádaným zbožím pro trio gigantů anglické Premier League. O mladého křídelníka stojí Liverpool, Arsenal a nově také Manchester City.

Podle nejnovějších zpráv jsou Citizens připraveni porazit oba rivaly a získat tak osmnáctiletý talent. (zdroj: thesun.co.uk)


Romelu Lukaku, ani Raphael Varane nezůstanou ve svých týmech

Oba hráči přišli s velkými očekáváními do Chelsea, respektive do Manchesteru United, po úspěších ve svých předchozích angažmá.

Realita byla ovšem jiná, a Lukaku se v Chelsea neprosadil, stejně jako Varane se neprosadil v United.

Lukaku je spojován se Saudi Pro League, zatímco Varane s francouzskou ligou. Kam nakonec povedou jejich kroky, to se možná dozvíme v následujících dnech. (zdroj: 90min.com)


Přečtěte si také: Pep Guardiola: Rád kritizuji své svěřence před kamerou pro své ego

Zdroj: footballinsider247.com, bbc.com, thesun.co.uk, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.