Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: 33. týden

Antonio Rüdiger © google.com

Stoper londýnské Chelsea by mohl v Realu nahradit Ramose. O hráče Arsenalu se zajímá Mourinho. Tottenhamu dal po Koundém košem další top stoper. Souček s Coufalem si můžou zahrát po boku žolíka z Liverpoolu.

Torres odmítl přesun do Tottenhamu

Tottenham Hotspur shání zvučnou posilu do středu obrany, stejně jako v případě Julese Koundého ze Sevilly má ale smůlu i v u Paua Torrese. Ten podobně jako Koundé odmítl přesun ke Kohoutům.


Torres o přestup do Tottenhamu nestojí.

Villareal požaduje za svou oporu 55 milionů liber, což je částka, kterou by Spurs neměli problém složit. Potíž je v tom, že španělský reprezentant chce hrát za tým, který bude účinkovat v Lize mistrů.

Real se zajímá o Rüdigera

Antonio Rüdiger má být vysněnou posilou do obrany Realu Madrid pro trenéra Bílého baletu Carla Ancelottiho. Ten v německém stoperovi vidí náhradu za Sergia Ramose, jenž odešel do PSG. Zajímavé je, že Pařížané měli v plánu Rüdigera podepsat, pokud by nezískali Ramose.


Kolem německého reprezentanta je rušno.

V Chelsea má Rüdiger smlouvu už jen na 12 měsíců a jeho budoucnost je tak s otazníkem. Manažer Blues Thomas Tuchel nicméně o služby svého 28letého krajana prý nadále velice stojí.

Torreira v hledáčku AS Řím

S Lucasem Torreirou se v Arsenalu do budoucna nepočítá, a tak by se mohl vrátit na Apeninský poloostrov do Serie A, kde už dříve působil v Sampdorii Janov a Pescaře. Zájem o něj hlásí římské AS.


Atlético si Torreiru natrvalo nenechalo.

Římany převzal kouč José Mourinho, jenž vyhlíží nové posily zejména v Premier League. Poté, co mu nevyšla snaha získat z Arsenalu Granit Xhaku, by se měl zaměřit na Torreiru, který v uplynulém ročníku hostoval v Atléticu Madrid.

Spurs mohou získat Nándeze

Nahitan Nández byl z Cagliari na cestě do Interu Milán, tento transfer se jevil jako hotová věc. Nakonec může být všechno jinak, do hry se měl vložit nový zájemce v podobě Tottenhamu Hotspur.


Nández je hodně horkým zbožím.

Uruguayský záložník, jenž může v případě potřeby zaskočit též jako krajní obránce, má v úmyslu změnit zaměstnavatele a zahrát si za větší klub. Tottenham už v létě z Itálie přivedl Cristiana Romera z Atalanty.

West Ham stojí o Origiho

Divock Origi by mohl opustit Liverpool, kde plní pouze roli žolíka, a posílit West Ham United, tam by se stal spoluhráčem českých fotbalistů a reprezentantů Tomáše Součka a Vladimíra Coufala.


Origi už nechce být náhradník.

Belgický útočník je pro Liverpool cenným hráčem, ale on sám by chtěl logicky nastupovat častěji. Reds za něj mají požadovat částku ve výši alespoň 14 milionů liber, což pro Kladiváře nemusí znamenat žádný velký problém.

Zdroj: premierleague.cz, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

Kratas

20.08.21, 09:34

0 0

Rudiger určitě nikam nepůjde. Stal se poměrně zásadní postavou obrany Chelsea a to se ani v příštích měsících měnit nebude. Origi by pak určitě jít měl, pokud nechce hrát jen ligový pohár atd.