Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jamie Carragher se ostře pustil do výkonu Casemira

Zdrcený Casemiro © iconsport.photo

Bývalý hráč Liverpoolu, Jamie Carragher, nešetřil kritikou na adresu Casemira. Podle něj by měl Manchester United hráče vyplatit a pustit ho do Saudské Arábie. Jak hluboko by si sáhl klub do kapsy?

Pod vedením Erika ten Haga přepisuje Manchester United rekordy, ale bohužel ty negativní. Během této doby inkasoval Manchester United dohromady 81 gólů napříč všemi soutěžemi, což je nejhorší počin od roku 1977. Kvůli této prohře navíc riskují, že budou příští sezónu bez evropských soutěží. Klub se momentálně nachází na osmé pozici a nyní je čekají dva těžké domácí zápasy s Arsenalem a Newcastlem. Sezónu zakončí na hřišti Brightonu.

Jamie Carragher kritizuje výkon Casemira

Bezprostředně po zápase Jamie Carragher vyzval Manchester United, aby se zbavil Casemira, i když hráč má platnou smlouvu do léta 2026. 32letý defenzivní záložník pobírá 350 000 liber týdně. Pokud by se přeci jen chtěl Manchester United zbavit Casemira, musel by mu vyplatit 54,6 milionů liber.

Během poločasu Carragher dodal: „Upřímně, nemůže být nic horšího, než Casemiro ve střední obraně Manchesteru United,” a volal po jeho okamžitém střídání.

„Je velmi smutné vidět takto špatný výkon hráče jeho kvalit. Je mu teprve 32 let, ale ten výkon, co předvedl.”

Po zápase Carragher pokračoval v kritice: „Casemiro by měl jako zkušený hráč vědět, že se blíží jeho konec na takové úrovni, a proto by měl po sezóně zamířit do MLS nebo Saudi Pro League.”

„Myslím to smrtelně vážně - jeho agent, tým lidí, všichni by mu měli říct, že je čas odejít. Sledujeme jednoho z velkých hráčů, který byl součástí jedné z nejlepších záloh na světě ve své době (Real Madrid).”

Carragher uznává, že Casemiro vyhrál Ligu mistrů a dalších spoustu trofejí, byl součástí Realu Madrid a stále hraje za Brazílii. Doporučuje mu však, aby opustil fotbal na vrcholu dříve, než aby odešel v zapomnění.


Patří Casemiro opravdu k nejhorším hráčům Manchesteru United?

Zápas se Casemirovi těžce nepovedl, měl prsty v prvním, třetím a hlavně ve čtvrtém gólu Crystal Palace. V zápase sice vstřelil i dvě branky, ale ani jedna nebyla uznána. Po přestupu do Manchesteru United několikrát chyběl vinou zranění.

Drastické řešení, které nabízí Carragher, možná není úplně na místě. Ano, hráčovi se hrubě nepovedl tento zápas, ale kolikrát to byl právě Casemiro, kdo patřil k těm lepším hráčům na hřišti. Na vině bude spíše problém někde jinde a celou situaci může vyřešit příchod nového manažera.

Casemiro by se měl jako správný profesionál z tohoto zápasu otřepat a soustředit se na další zápasy, aby pomohl svému týmu do pohárové Evropy a pokusit se vyhrát FA Cup proti městskému rivalovi. Erik ten Hag by měl ale zvážit, zda nebude pro něj nebude vhodnější role defenzivního záložníka.

Zdroj: sportbible.com, premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.