Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Výměna mezi Barcelonou a Manchesterem United

Bruno Fernandes © iconsport.photo

Přestupové spekulace hned ze začátku týdne nabízí velice zajímavé novinky. Nejvíc pozornosti strhává na sebe Manchester United a Barcelona.

První výměna mezi Barcelonou a Manchesterem United

Manchester United je připraven učinit výměnu s Barcelonou. Bruno Fernandes má odejít do Barcelony a naopak zamířit Frenkie de Jong, který byl hlavním cílem Erika ten Haga. Není to však jediná možná výměna mezi oběma giganty.

Manchester má zájem o Viktora Roqueho, který není v Barceloně spokojený. Mason Greenwood má dveře zavřené v United, a proto by mohl zamířit právě do Barcelony. (zdroj: hitc.com)


Arsenal a Tottenham podaly nabídku na Raphinhu

Londýnští rivalové (Arsenal, Tottenham) podali nabídku ve výši 50 milionů liber Barceloně za brazilské křídlo Raphinhu. Raphinha v minulosti hrál Premier League, ale po přestupu z Leedsu se v Barceloně moc neprosadil.

Je velmi pravděpodobné, že Raphinha opustí Barcelonu poté, co se Xavi rozhodl zůstat v pozici manažera. (zdroj: 90min.com)


Manchester City má zájem o Toniho Kroose

Toni Kroos je v Realu Madrid od roku 2014 a po sezóně mu vyprší kontrakt. Německý středopolař je pětinásobným vítězem Ligy mistrů a uchvacuje svými přesnými „crossy” a pasy do obranných řad soupeře.

Dá se předpokládat, že v královském klubu nezůstane a jeho kroky povedou jinam. O jeho služby se vehementně zajímá Pep Guardiola. Zamíří do Premier League? (zdroj: 90min.com)


Liverpool pokukuje po Mohammedu Kudusovi

Mohammed Kudus ve své premiérové sezóně v Premier League odvádí velice solidní výkony, kterými si řekl o pozornost. Ghanský reprezentant, který přišel do West Hamu z Ajaxu Amsterdam, by se mohl opět stěhovat.

O jeho služby se zajímá Liverpool, který projde nejspíše obměnou kádru. Arne Slot si je vědom kvalit ghanského reprezentanta z předchozích sezón. (zdroj: ghanasoccernet.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Liverpool stanovil cenu za Darwina Núñeze

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.