Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester United chce Ollieho Watkinse

Ollie Watkins © iconsport.photo

Středeční přestupové spekulace se opět točí kolem Manchesteru United. Pozadu však nezůstávají ani další kluby. Gallagher je stále na přestupové listině Chelsea.

Manchester United zvažuje koupi Ollieho Watkinse

Manchester United přišel s velice překvapivou zprávou. Podle posledních informací zvažují Red Devils koupi útočníka Ollieho Watkinse z Aston Villy.

Anglický reprezentační útočník má za sebou vydařenou sezónu. V Premier League dokázal vsítit 19 gólů a vyrovnal tak klubový rekord Bentekeho. Celkově nasázel v dresu Villans 27 gólů.

Sir Jim Ratcliffe si přeje přivést Watkinse, aby mohl vytvořit úderné duo z Hojlundem. Otázkou zůstává, zda bude mít Watkins vůbec zájem, když pomohl svému týmu kvalifikovat se do Ligy mistrů. (zdroj: talksport.com)


Bayern Mnichov se poohlíží po Brunu Fernandesovi

Zdá se, že kapitán Manchesteru United, Bruno Fernandes, byl předmětem častých spekulací ohledně odchodu z klubu po sezóně. Nejčastěji se spekulovalo o jeho odchodu do LaLigy nebo do Saudi Pro League. Nově se o jeho služby zajímá také Bayern Mnichov.

Nakonec vše může dopadnout tak, že Fernandes nakonec setrvá na Old Trafford. (zdroj: independent.co.uk)


Jeremie Frimpong oslnil giganty, opustí Bayer Leverkusen?

Jeremie Frimpong oslňuje svými výkony v bundesligovém Leverkusenu. Pravý záložník dokáže hrát na křídle, ale i v obraně, což je neskutečně nebezpečná kombinace.

Odchovanec Manchesteru City se přiklání k odchodu z mistrovského Leverkusenu dále v kariéře. O jeho služby se zajímá jeho mateřský klub Manchester City, dále pak Manchester United, Arsenal a také Real Madrid.

Výstupní klauzule na hráče činí 35 milionů liber. (zdroj: bbc.com)


Conor Gallagher nadále zůstává na přestupové listině hráčů Chelsea

Bývalý manažer Tottenhamu Hotspur, Mauricio Pochettino, je v současnosti manažerem Chelsea. Conor Gallagher je jeden z klíčových mužů v sestavě Blues, ale i přes opakované prosby manažera zůstává hráč nadále na přestupní listině.

O jeho služby se dlouhodobě zajímá právě Tottenham Hotspur. Ti neuspěli v zimním přestupovém období, zdá se ale, že v létě budou úspěšnější. (zdroj: teamtalk.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Výměna mezi Barcelonou a Manchesterem United

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.