Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Erik ten Hag končí v Manchesteru United

Erik ten Hag na střídačce © iconsport.photo

Dny Erika ten Haga v Manchesteru United jsou údajně sečteny. Potvrdila to ostudná prohra na půdě Crystal Palace. Chelsea a Arsenal chtějí útočníka TOP kvalit.

Erik ten Hag skončí na lavičce Manchesteru United po sezóně

Fanoušci Manchesteru United si mohou oddechnout, Erik ten Hag nebude vést tým v příští sezóně poté, co jeho tým ostudně prohrál na hřišti Crystal Palace 0:4. Manchesteru se tak vzdaluje vidina účasti v evropských pohárech v příští sezóně.

Mezi hlavními kandidáty na lavičku Red Devils jsou: Thomas Tuchel, Ruben Amorim, Graham Potter a Gareth Southgate. Zájem projevil také José Mourinho, ale klub nemá zájem o jeho opětovné angažování.

Kdo z potencionálních manažerů pomůže vrátit Manchester United zpátky na vrchol Premier League? (zdroj: bbc.com)


Viktor Gyokeres opustí mistrovský Sporting Lisabon

Viktor Gyokeres zažívá ve Sportingu neskutečnou sezónu. Po svém přestupu z Coventry do Sportingu před začátkem této sezóny málokdo čekal, jaké zvíře v něm dřímá.

Ve všech soutěžích zaznamenal tento švédský útočník 41 gólů a 15 asistencí ve 47 zápasech.

Největším zájemcem o jeho služby je londýnský Arsenal, který potřebuje střelce takových kvalit, pokud chce pomýšlet na nejvyšší mety. Skauti z Arsenalu byli ohromeni výkony Švéda.

O hráče se zajímá ještě Chelsea a další kluby z Evropy. Zájemce bude muset zaplatit klauzuli ve výši 85 milionů liber. (zdroj: 90min.com)


Chelsea by ráda přivedla útočníka Stuttgartu

Výkony Chelsea jsou s blížícím se koncem sezóny, až na výjimky, stále více lepší. I přesto však Chelsea hledá nové posily pro svůj kádr. Nejvíce ji tlačí bota v útoku. Seznam potencionálních posil rozšířila o další jméno.

Útočník Stuttgartu, Serhou Guirassy, vstřelil 25 gólů ve 26 zápasech v Bundeslize a je momentálně druhým nejlepším střelcem, hned za neuvěřitelným Harrym Kanem. (zdroj: fichajes.net)


Zajímavá výměna se rýsuje mezi Newcastlem a Bournemouthem

Newcastle má zájem o útočníka Dominica Solankeho, který letos v dresu Bournemouthu nasázel 20 gólů ve 40 zápasech napříč všemi soutěžemi.

O odchovance Chelsea, který přestoupil zadarmo do Liverpoolu a následně do Bournemouthu, má skvělou sezónu a díky jeho gólům se nachází Bournemouth na desátém místě.

Opačným směrem by mohl zamířit Callum Wilson. Wilson přestoupil právě z Bournemouthu do Newcastlu. (zdroj: givemesport.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Darwin Núñez v hledáčku Barcelony. Dojde na šokující trenérskou rošádu?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.