Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Manchester United bude posilovat, hráče hledá v Barceloně

Cristiano Ronaldo a Bruno Fernandes © iconsport.photo

Manchester United předložil nabídku za Ronalda Arauja. Dojde na shledání spoluhráčů z portugalské reprezentace? Saliba terčem gigantů.

Manchester United učinil nabídku na Ronalda Arauja

Manchester United učinil nabídku na Ronalda Arauja ve výši 47 milionů liber plus Masona Mounta. Noví majitelé Manchesteru United jsou připraveni rozvázat spolupráci s anglickým záložníkem po jediné sezóně. (zdroj: elnacional.cat)


Cristiano Ronaldo chce přivést do Al Nassr svého spoluhráče z portugalské reprezentace

Cristiano Ronaldo apeluje na vedení saudského celku Al Nassr, aby učinilo nabídku na jeho spoluhráče z reprezentace, Bruna Fernandese. Výše nabídky by měla přesáhnout 80 miliónů liber. Pokud by tato nabídka prošla, portugalský záložník by se připojil k Ronaldovi už toto léto.

Bruno Fernandes zaznamenal 15 gólů a 12 asistencí ve 46 zápasech v této sezóně. (zdroj: mirror.co.uk)


Carlo Ancelotti si přeje přivést Williama Salibu

Manažer mistrovského Realu Madrid, a možná i letošního vítěze Ligy mistrů, Carlo Ancelotti, si přeje přivést středního obránce Arsenalu, Williama Salibu, do Realu Madrid. O francouzského obránce se zajímá také PSG.

William Saliba (23 let) je jedním z nejlepších středních obránců v Premier League. Cena hráče se pohybuje okolo 86 miliónů liber. Není vůbec jasné, zda má Saliba v úmyslu opustit Arsenal. (zdroj:90min.com)


Neapol je dalším zájemcem o služby Masona Greenwooda

Italská Neapol je dalším italským celkem, který má zájem o anglického záložníka z Manchester United. Nechtěný hráč Manchesteru v současnosti hostuje v Getafe a na Old Trafford není zájem o jeho služby.

Kromě dalších celků z LaLigy bude muset Neapol čelit také Juventusu. V současnosti se pohybuje hodnota hráče okolo 15 miliónů euro. (zdroj: bbc.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Manchester United chce Ollieho Watkinse

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.