Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Moisés Caicedo skóroval z půlky hřiště a poslal Chelsea do pohárové Evropy

Moisés Caicedo a jeho dalekonosný kop © iconsport.photo

Poslední kolo a první gól Caiceda v letošním ročníku. Na tuto trefu hráč Chelsea jen tak nezapomene, jelikož možná půjde o gól roku. Moisés Caicedo skóroval ze 46 metrů.

Aspirant na gól roku: Moisés Caicedo a jeho gól ze 46 metrů

Fotbalisté Chelsea potvrdili stoupající formu v závěru sezóny a připsali si tři důležité body za výhru 2:1 proti Bournemouthu. Tým pod vedením Mauricia Pochettina získal pátou výhru v Premier League za sebou. Chelsea vstoupila do zápasu plná odhodlání, aby mohla zvítězit a zajistit si tak účast v pohárové Evropě pro příští ročník.

Na konci šestnácté minuty se Chelsea šikovnou kombinací dostala z vlastní poloviny až k půlce hřiště, odkud Jackson vyslal skvělou přihrávkou Raheema Sterlinga. Hostující brankář Neto vystihl záměr Jacksonovy přihrávky, ale zazmatkoval před napadajícím Conorem Gallagherem a míč se dostal do středu hřiště. Moisés Caicedo se nejspíš nechal inspirovat Patrikem Schickem a vyslyšel pobízení fanoušků ke střele.


Caicedova dalekonosná střela z půlky hřiště s neuvěřitelnou přesností našla odkrytou bránu a poslal Chelsea do vedení 1:0. Zaplněný Stamford Bridge explodoval radostí a Caicedo oslavil první gól v dresu Chelsea po svém přestupu z Brightonu. Caicedo střílel ze 46 metrů, což je o šest méně, než stále nepřekonaný rekord (52 metrů) Wayna Rooneyho z roku 2017. 

Caicedo přišel do klubu za 116 milionů, ale teprve až ke konci sezóny podává výborné výkony.

Vychutnejte si aspiranta na gól roku:

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.