Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nemohu s tím dělat nic, řekl Salah Kloppovi před střídáním, a poté ztratil nervy

Mo Salah proti West Hamu © iconsport.photo

Zaváhání Liverpoolu na půdě West Hamu definitivně zmařilo jejich naděje na titul. Zápas doprovázela dohra mezi manažerem Jürgenem Kloppem a Mo Salahem.

Ke konci sezóny Liverpoolu dochází dech, a po dalším zaváhání, tentokrát na půdě West Hamu, ztrácí reálnou šanci na zisk titulu. Původní plán Kloppovy družiny získat quadruple se rozpadl po vyřazení z FA Cupu na Old Trafford. Následovalo vyřazení z Evropské ligy a v Premier League Liverpool ztrácí body.

Mo Salah po zranění rozhodně není v pohodě, a i když měl záblesky, kdy odehrál výborný zápas, tento výkon již podruhé nezopakoval. Stejně jako on, tak i celý Liverpool šel dolů. Salah se tentokrát nedostal ani do základní jedenáctky a nastupoval do zápasu až v 79. minutě za stavu 2:2. Před jeho nástupem na hřiště měl incident se svým manažerem Jürgenem Kloppem. Co přesně mezi nimi se stalo, prozradí odezírač rtů John Cassidy.


Co přesně řekl Salah Kloppovi?

Liverpool ještě v 76. minutě vedl 2:1 na půdě West Hamu, ale o minutu později přišel šok, když Antonio vyrovnal. Dvě minuty po vyrovnávacím gólu se Klopp rozhodl poslat do hry hned trio svých hráčů. Joe Gomez, Darwin Núňez a Mo Salah byli připraveni nastoupit a opět vrátit vedení na svou stranu.

Ještě než trio zasáhlo do hry, nešlo si nepovšimnout slovní potyčky mezi Salahem a Kloppem. O chvíli později přišel Darwin Núňez k Salahovi, aby ho uklidnil, protože se zdálo, že se situace ještě více vyhrotí, než by bylo zdrávo.

Před střídáním přišel Jürgen Klopp šel k Salahovi, aby mu potřásl rukou. Ten ho očividně ignoroval a vyhýbal se manažerovi, jak jen mohl. Nakonec k podání ruky došlo, ale bez zjevného zájmu. Německý manažer obešel Gomeze a Núňeze, a poté se vrátil k Salahovi, s nímž měl pár komentářů ohledně předchozí situace, což očividně rozčílilo Salaha, který na to podrážděně reagoval:

„Nemohu s tím dělat nic, vůbec nic.” Klopp přistoupil k hráči a něco mu řekl, což nebylo možné rozpoznat, protože stál zády ke kameře. Salah ztratil nervy a odpověděl:

„Budu, dostanu červenou kartu, po sedmi letech, po sedmi letech služby, po sedmi letech!”

Dohra v útrobách stadionu

Poté přistoupili k hráči Darwin Núňez a Joe Gomez, aby ho uklidnili. Nakonec výsledek zůstal stejný a Salah odkráčel do kabin, aniž by si po zápase potřásl rukou se svým manažerem.

Při průchodu prostorem pro novináře Salah odpověděl na dotazy novinářů: „Když promluvím, bude oheň.”

Reportér se zeptal: „Oheň?” a Salah odpověděl: „Ano, samozřejmě.”

Později se k incidentu vyjádřil sám Klopp: „Mluvili jsme spolu o tom v šatně, a nyní je to pro mě uzavřená věc.”

Ať už řekl Klopp cokoliv svému svěřenci, je zřejmé, že Salah není v poslední době ve své kůži. Po zranění se potýká s výkyvy formy, klubu se nedaří a zápas začínal na lavičce a nastoupil až v 79. minutě. Dá se předpokládat, že hráč jednal ve frustraci a byla by velká škoda, pokud by celý konflikt přetrval až do konce Kloppova působení na lavičce Reds.

Zdroj: premierleague.cz, bbc.com, mirror.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.