Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Kdo bude novým trenérem United? Návrat legendy nebo trenér reprezentace

Bude on novým trenérem United? © iconsport.photo

Po sérii špatných výsledků se pravděpodobně bude pakovat Erik ten Hag z Old Trafford. Kdo by ho mohl a chtěl nahradit? O několika kandidátech si řekneme v dnešním článku.

Thomas Tuchel

Bývalý trenér Chelsea, PSG či Borussie Dortmund je od léta bez angažmá. Otázkou zůstává, zda se po vzoru Xaviho nerozhodne pro setrvání v Bayernu. Ale je to více než nepravděpodobné, takže se o něm samozřejmě spekuluje jako o novém kouči největších týmů světa. Je pravda, že Manchester United nepatří mezi ty větší, ale Tuchel by to asi zkousl.


Gareth Southgate

Možná lehce podceňovaný nenáviděný kouč anglické reprezentace Gareth Southgate je dalším na seznamu kandidátů na náhradu ETH. Není to sice nejznámější ani nejlepší trenér, ale zvládl dobře své angažmá v Middlesbrough i v mládežnických kategoriích Anglie. A kdo by mohl zapomenout na 4. místo na MS 2018 a 2. místo na ME 2020?



José Mourinho

Jeden z nejváženějších a nejlepších trenérů naší generace je znovu kandidátem na získání práce v Manchesteru. Prý by o to sám stál, ale neví se, co by na to řekli jeho potenciální šéfové nebo sir Jim Ratcliffe. Jako kouč zde ale i přes veškeré strasti uspěl, i když by se o tom dalo debatovat. O jeho službu by ale měla zájem i Chelsea, takže by finální rozhodnutí bylo na něm, který klub pozvedne z prachu a vynese ho nazpátek do výšin, kam patří.



Další kandidáti

Mezi dalšími uchazeči o "džob" v jednom z nejhůře řízených klubů světa je i například Zinedine Zidane, Ruben Amorim, Roberto de Zerbi, Thiago Motta nebo dokonce i Thomas Frank. Ano, většina z nich jsou dobrými, ne-li skvělými trenéry, ale vážně by chtěli všichni z nich do United? A v případě Zidana, chce se ještě vrátit ke koučování, nebo zůstane ambasadorem nejpomalejší stáje F1?



No, i přesto že se o novém kouči Rudých ďáblů mluví celkem často, tak se nemůžou chlubit dobrou pozicí při vyjednávání s trenéry. Třeba ještě nakonec Erik ten Hag zůstane a něco se mu podaří.

Zdroj: skysports.com, manchestereveningnews.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.