Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Kdo uloví švédský talent z FC Kodaně?

roony © iconsport.photo

Everton by rád udržel mladou oporu v zadních řadách, Wolves budou posilovat. Překvapivý kat Manchesteru United z Ligy mistrů je na radaru londýnské Chelsea. Na kolik vyjde?

O mladého beka z Evertonu je zájem

Everton v letošní sezóně drží mimo sestupové pásmo, ačkoli mu bylo odečteno deset bodů. S případnými 26 body by se pohyboval v horní polovině tabulky. Poslední čtyři zápasy méně slavnější tým z Merseyside vyhrál s čistým kontem. Velkou zásluhu na tom měl i ve skvěle hrající formě střední bek Jarrad Branthwaite. O jeho služby se začaly ucházet Manchester United a Tottenham Hotspur. 

Klub reaguje tak, že nastavil jednadvacetiletému bekovi cenovku 100 milionů liber, aby udržel klíčového zadáka v týmu a odradil tak konkurenci. Tržní hodnota hráče činí 25 milionů liber, což je čtvrtina požadované ceny. (zdroj: skysports.com)


Mladá hvězda z Kodaně je k dispozici

FC Kodaň zažívá velmi vydařenou sezónu. V lize ztrácí pouze 3 body na čelo tabulky, v Lize Mistrů napodobila úspěch z sezóny 2010/11. Velkou měrou na výsledcích Kodaně se podílel teprve čerstvě 18letý útočník Roony Bardghiji, který je schopen hrát z pozice útočného záložníka nebo pravého křídla. 

Bardghiji skóroval v jedenácti případech za 30 zápasů za klub. Upozornil na sebe především vítězným gólem proti Manchesteru United, kdy nakonec dánský klub zvítězil 4:3, což mu pomohlo k postupu do jarní části. O mladého Švéda se Syrským občanstvím je vysoká poptávka. Chelsea je velmi blízko k získání talentovaného útočníka, bude ale čelit dalším soupeřům nejen z Premier League, ale z celé Evropy. (zdroj: 90min.com)


Wolves chtějí lovit na západě Čech

Vlci patří v posledních letech ke stabilním anglickým klubům, které se pohybují v poklidném středu tabulky. Klub hledá dvě posily na křídle a hrotu. Podle nedávných informací se klub zajímá o služby nigerijského útočníka Rafiu Durosinmiho ve službách české Viktorie Plzeň. V letošní sezóně prokázal vynikající formu a v devatenácti zápasech vstřelil devět branek. 

Poslední dva měsíce ale nehrál vlivem zranění. O útočníka se zajímá také německý Frankfurt. Tržní hodnota Durosinmiho je 2 milióny liber, očekává se však, že za něj bude chtít český klub 7 miliónů liber. (zdroj: telegraph.co.uk)


Nottingham Forest má nového manažera

Nottingham Forest poté, co vyhodil Stevea Coopera, tak angažoval na tuto pozici Nuna Espírita Santa. Bývalý manažer Wolves a Tottenhamu tak získal kontrakt na dva a půl roku. První zápas v roli hlavního manažera povede svůj tým v sobotu proti Bournemouthu. Nuno Espírito Santo po vyhazovu z Tottenhamu odešel trénovat do Saudské Pro ligy, ale nakonec se rozhodl opustit. (zdroj: skysports.com)


Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.