Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Jordan Pickford oslavil třicetiny po prohře na Old Trafford

Jordan Pickford © iconsport.photo

Jak vypadala narozeninová party Jordana Pickforda po prohře na Old Trafford? Na první pohled anglického golmana prohra 0:2 příliš nemrzela.

Anglický reprezentační gólman a jednička Evertonu, Jordan Pickford, oslavil ve čtvrtek 7. března své třicáté narozeniny. Na oslavu si však musel počkat několik dní, protože Everton měl o dva dny později zápas na Old Trafford. I přes sympatický výkon prohrál Everton s Manchesterem United, když domácí proměnili oba nařízené pokutové kopy.

V listopadu 2023 bylo Evertonu odečteno 10 bodů kvůli porušení finančních pravidel a Toffees se najednou ocitli v sestupové zóně. Na konci února uspěl Everton s odvoláním a vedení anglické Premier League vrátil klubu 4 body. Nyní se klub z Liverpoolu nenachází v sestupových příčkách, ale nemá k nim daleko. Každý zápas hraje o své setrvání v nejvyšší soutěži.

Jordan Pickford držel akcie svého týmu vysoko svými povedenými zákroky, ale na obě penalty byl krátký a klub nedosáhl nakonec na důležité body. O několik hodin později si reprezentant spravil náladu, když oslavil se svojí manželkou a pár přáteli své 30. narozeniny.


Oslava třicátých narozenin ve velkém stylu

Pro svou oslavu třicátých narozenin si Jordan vybral místo Bongos Bingo, kde může vyjít soukromá akce až na 14 500 liber. Tento podnik je známý pro svůj extravagantní způsob zábavy, který zahrnuje bláznivý mix tradičního binga, tanečních vystoupení, rave party a zapojení publika.

Jordanovi dělala společnost jeho manželka Megan, spolu s jeho spoluhráčem a kapitánem Toffees, Seamusem Colemanem, Waynem Rooneym a bývalým šampionem v boxu, Tonym Bellewem.

Podle fotek i příspěvku jeho ženy na Instagramu to vypadá, že si Jordan svou oslavu nadmíru užil a mohl tak zapomenout na nepodařený zápas na Old Trafford.


Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.