Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Udrží Liverpool Luise Diaze?

Luis Diaz v šanci © iconsport.photo

Luis Diaz potvrzuje stoupající formu a je v hledáčku evropských gigantů. Saudi Pro League by mohla získat další zvučná jména do své ligy. Opora střední obrany Barcelony by mohla přestoupit do Chelsea nebo Manchesteru United.

Luis Diaz zaujmul evropské velkokluby

27letý kolumbijský křídelník z Liverpoolu, Luis Diaz, zaujmul svými posledními výkony evropské velkokluby, jako jsou PSG, AC Milán nebo Barcelona.

Všechny tři celky by rády viděly agilního křídelníka ve svému kádru. Liverpool však nemá v úmyslu Diaze prodat a počítá s ním do budoucna. (zdroj: bbc.com)


Kyle Walker se nebrání případnému přesunu do Saudi Pro League

Kyle Walker patří mezi stabilní členy obrany Manchesteru City. V kádru Citizens působí již sedmou sezónu od svého přestupu z Tottenhamu Hotspur a pravidelně předvádí spolehlivé výkony.

Hráč odmítl přesun do Bayernu Mnichov a zároveň připustil, že by v budoucnu mohl přijmout nabídku ze Saudi Pro League, pokud by šlo o zajímavou finanční nabídku. (zdroj: goal.com)


Kdo zvítězí v boji o získání Julesa Koundeho?

O Julesa Koundeho z Barcelony projevují enormní zájem Chelsea a Manchester United. Oba tyto týmy čelí odchodům nepohodlných hráčů během nadcházejícího letního přestupového okna.

Přestup francouzského reprezentanta do Premier League je reálný, jelikož Barcelona potřebuje uvolnit finanční prostředky. (zdroj: 90min.com)


Chelsea zvažuje možnost nabídnout Raheema Sterlinga do Saudské Arábie

Chelsea již několikátou sezónu dominuje v přestupových období a v létě hodlá pokračovat v nastoleném trendu. Na druhou stranu se potřebuje zbavit některých hráčů, aby získala finanční prostředky.

Na seznamu hráčů, kteří by mohli opustit klub, figuruje Raheem Sterling, kterého má v plánu nabídnout klubům v Saudské Arábii. Klub se chce zbavit i dalších hráčů, více informací naleznete v tomto článku.

V minulosti klub již prodal Koulibalyho nebo Mendyho do Saudi Pro League. (zdroj: dailymail.co.uk)


Přečtěte si také: Manchester United v létě zkusí získat Harryho Kanea

Zdroj: dailymail.co.uk, bbc.com, 90min.com, goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.