Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Manchester United v létě zkusí získat Harryho Kanea

Harry Kane © iconsport.photo

Rudí ďáblové se v létě pokusí vrátit Harryho Kanea zpět do Premier League. Server Givemesport o tom informoval novinář Dean Jones s dodatkem, že anglický velkoklub se o anglického útočníka pokusí, pokud bude uvolněn.

Přestože na Old Trafford panuje s momentálními výkony tamní útočné jedničky Rasmuse Höjlunda naprostá spokojenost, odmítnout šanci na podpis hráče Kaneova kalibru by pro nové majitele bylo velmi složité. Někdejší opora Tottenhamu nepochybně patří k nejlepším hrotovým útočníkům v Evropě, což dokazuje také jeho 36 gólů, které letos v dosavadních 34 zápasech v dresu bavorského celku nastřílel.


Mnichované sice o prodeji své hlavní ofenzivní superstar nebudou chtít ani slyšet, podle dostupných informací by se však sám hráč návratu do kolébky fotbalu nebránil. Pokud taková situace nastane, United budou v čele zájemců o jeho služby.

Kane by návrat na Ostrovy zvážil

Některé zákulisní spekulace hovoří o tom, že 30letý forvard by se po roce stráveném v Německu chtěl do své rodné země vrátit. Kane svůj přestup loni v létě vysvětloval chutí konečně zvednout na hlavu nějakou cennou trofej. Po vypadnutí z národního poháru a nabrání 10bodové ztráty na vedoucí Leverkusen se už však reálně jeví pouze ta nejsložitější možnost, tedy Liga mistrů. V ní Bayern odčinil blamáž ze hřiště Lazia a po domácím obratu se probojoval do čtvrtfinále.



Odchovanec Spurs se podle všeho v hledáčku Erika ten Haga objevil ještě před svým odchodem do Mnichova, Manchesteru se ale tehdy nepodařilo vysněný přestup dotáhnout, a místo Kanea se na Old Trafford zaměřili na zisk Höjlunda.

Není pochyb o tom, že by příchod kapitána anglické reprezentace posunul Rudé ďábly na vyšší level, dojednat vhodné podmínky ale bude problém. United v současné době nejsou tak lákavou adresou jako kdysi a sám Kane je už jednou odmítl právě ve prospěch německého giganta.

Zdroj: givemesport.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.