Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Premier League 2023/24: Nominace na nejhezčí gól

Srpen 2023: Kaoru Mitoma (Wolves - Brighton 1:4)

Kaoru Mitoma vstoupil do nové sezóny jako uragán. Ve třech zápasech si připsal jeden gól a dvě asistence. Po novém roce ale svému týmu chyběl kvůli zranění zad. Špatné výsledky jenom potvrdily, jak důležitým hráčem pro Brighton je.

Vychutnejte si jeho odvážné sólo od půlky hřiště:

Září 2023: Bruno Fernandes (Burnley - Manchester United 0:1)

Kapitán Manchesteru United, Bruno Fernandes, rozhodl jedinou brankou zápas proti Burnley. Skvělý centr a ještě lepší volej nedal šanci domácímu gólmanovi.

Říjen 2023: Saman Ghoddos (Brentford - Burnley 3:0)

Íránský záložník ve službách Brentfordu nedostává příliš šancí v základní sestavě. V říjnu se prosadil nádhernou střelou ze dvaceti metrů a upravil na konečných 3:0.

Listopad 2023: Alejandro Garnacho (Everton - Manchester United 0:3)

Jeden z největších aspirantů na ovládnutí ankety gól roku je gól z kopaček Alejandra Garnacha. Ten vystřihl perfektní nůžky hned ve třetí minutě zápasu. Provedení nůžek připomíná téměř identický gól legendy Manchesteru United a odchovance Evertonu, Wayna Rooneyho.

Prosinec 2023: Alexis Mac Allister (Liverpool - Fulham 4:3)

V této divoké přestřelce se uvedl hezkým gólem Argentinec Alexis Mac Allister. Za stavu 1:1 se nerozmýšlel, co udělá se špatně odehraným balónem od hráče Fulhamu. a asi ze 25 metrů vystřelil přesný projektil, který zapadl do pravého horního rohu branky a zvýšil na 2:1.

Leden 2024: Oscar Bobb (Newcastle - Manchester City 2:3)

Když se podíváme zpětně, tak gól Oscara Bobba nejspíše rozhodl o titulu Citizens v této sezóně, tedy pokud nebudeme brát v potaz zaváhání Arsenalu proti Aston Ville na domácí půdě.

Oscar Bobb přišel na hřiště na posledních osm minut. Po uplynutí 90 minut byl stav 2:2. Oscar Bobb mířil směrem k pokutovému území a skvělým pasem ho našel Kevin de Bruyne. Oscar Bobb zvládl těžký balón zpracovat a ještě k tomu předvést velmi solidní driblink, aby překonal gólmana i dotírajícího obránce.

Únor 2024: Kobbie Mainoo (Wolves - Manchester United 3:4)

Kobbie Mainoo patří mezi velké anglické talenty. Za svůj vynikající individuální počin si vysloužil titul nejhezčího gólu za únor.

Březen 2024: Marcus Rashford (Manchester City - Manchester United 3:1)

Marcus Rashford vyhrál březnovou cenu za neuvěřitelnou střelu z první po přihrávce Bruna Fernandese, a poslal tak svůj tým do vedení. Svěřenci ten Haga nezvládli druhý poločas a nakonec zápas ztratili.

Duben 2024: Cole Palmer (Chelsea - Everton 6:0)

Cole Palmer vstřelil v tomto zápase čtyři góly. Hned jeho první trefa byla zvolena jako nejlepší gól za měsíc duben. Cole Palmer si po hezké individuální akci narazil s Jacksonem a otevřel skóre zápasu.

Květen 2024: Moises Caicedo (Chelsea - AFC Bournemouth 2:1)

Největším aspirantem na zisk gól roku je dalekonosný pokus Moisese Caiceda z půlky hřiště. Skvělé načasování a provedení mělo na gólu zásluhu, stejně jako chybné vyběhnutí hostujícího gólmana.

Vítězem ankety se staly výstavní nůžky Alejandra Garnacha a po sedmi letech putuje tato trofej na Old Trafford.

Zdroj: premierleague.cz, premierleague.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.