Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Joshua Kimmich vyloučil přestup do Chelsea

Joshua Kimmich © iconsport.photo

Joshua Kimmich zredukoval počet svých zájemců. Raheem Sterling vyjádřil touhu zůstat. Everton stanovil minimální hodnotu za Jarrada Branthwaita. Na kolik vyjde?

Joshua Kimmich odmítl tři kluby. Kam tedy nakonec přestoupí?

Německý defenzivní záložník Bayernu Mnichov, Joshua Kimmich, kope svou devátou sezónu v bavorském velkoklubu. Před sezónou však vyjádřil přání klub opustit, aby mohl hledat nové výzvy v kariéře.

O 29letého záložníka, který dokáže zahrát i na pravém kraji obrany, projevila zájem řada klubů. Sám hráč však vyloučil přestup do Chelsea, Manchesteru United a PSG. Ve hře tak zůstávají Liverpool, Manchester City a nově i Arsenal. O Kimmicha mají zájem taky Real Madrid a Barcelona. (zdroj: skysports.com)


Zájemci o Jarrada Branthwaita si sáhnou hluboko do kapes

Manchester United i Chelsea projevily zájem o středního obránce Jarrada Branthwaita, neboť potřebují omladit svou obranu. I přes jeho současnou tržní hodnotu ve výši 30 milionů eur se Everton se zájemci nepáře.

Po potencionálních zájemcích požaduje minimální částku ve výši 80 milionů eur. Branthwaite odvádí letos spolehlivé výkony a patří k základním stavebním prvkům Toffees. (zdroj: 90min.com)


Raheem Sterling chce zůstat v Chelsea

Raheem Sterling přišel do Chelsea s vizitkou produktivního křídla, které nejenže umí střílet góly, ale také vytvářet šance. Bohužel, Sterlingovi se nedaří stejně jako klubu samotnému a rozhodně nepřipomíná své nejlepší sezóny v dresu Citizens.

Před několika dny vyšel článek, který naznačoval, že Chelsea se chystá zbavit hráčů, aby mohla splnit finanční pravidla soutěže a mohla tak přivést nové posily, které potřebuje. Zda Sterling v klubu zůstane navzdory svému odhodlání, ukáže až letní přestupové okno. (zdroj: 90min.com)


Skauti z Realu Madrid a PSG sledují Alexandra Isaka z Newcastlu

Švédský útočník Alexander Isak hraje svou druhou sezónu v Premier League a zažívá odlišné ročníky. Na konci srpna přestoupil z Realu Sociedad do Newcastlu a pomohl Strakám deseti zásahy ve 22 zápasech, čímž přispěl k jejich čtvrtému místu a k účasti v Lize Mistrů.

V Lize mistrů nakonec skončil až na čtvrtém místě ve vyrovnané skupině, přestože lze mluvit o určitém poškození klubu v duelu proti PSG. Newcastle se nachází až na desátém místě a s účastí v Evropě pro příští rok to nevypadá příliš růžově.

Je velice pravděpodobné, že někteří hráči si budou přát odchod, aby mohli bojovat o nejvyšší mety. O Alexandera Isaka se zajímá Real Madrid a PSG. Hodnota hráče stoupla na 70 milionů. V aktuálním ročníku Premier League překonal svůj loňský příspěvek, když skóroval dvanáctkrát ve dvaceti zápasech. (zdroj: 90min.com)


Přečtěte si také: Arsenal vs. Chelsea: Boj o Viktora Gyokerese

Zdroj: 90min.com, skysports.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.