Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Cíl Chelsea touží přestoupit do Realu Madrid

Leny Yoro © iconsport.photo

Chelsea má problém, jejich cíl, Leny Yoro, touží po přestupu do Realu Madrid. Donyell Malen září v Dortmundu, díky čemuž upoutal pozornost hned trojice gigantů z Premier League.

Leny Yoro si přeje přestoupit do Realu Madrid

Chelsea se netají svými plány před nadcházejícím letním přestupovým obdobím. V týmu má skončit mnoho hráčů, aby mohly přijít nové posily. Ikonický zadák Thiago Silva v září oslaví své 40. narozeniny a není pravděpodobné, že by figuroval v plánech týmu i pro nadcházející sezónu.

Chelsea si jako hlavní cíl vytyčila přivést mladého obránce z Lille, Lenyho Yora. Osmnáctiletý Francouz má aktuální tržní hodnotu 25 milionů eur, ale vedení Lille požaduje až 100 milionů eur za svůj mladý klenot. Jediná Chelsea je ochotna nabídnout takovou výši.

Real Madrid má rovněž zájem o perspektivního obránce, ale rozhodně není v jeho zájmu dávat 100 milionů eur za Yora. Real Madrid je ochoten zaplatit částku v rozmezí 40 - 50 milionů eur. Není tedy jasné, kam nakonec Yoro zamíří - zda dá přednost Lille nabídce Chelsea, nebo vyhoví přání hráče a zamíří na Santiago Bernabeu. (zdroj: marca.com)


Začíná hon o produktivního křídelníka Borussie Dortmund

Velkou pozornost na sebe strhává křídelník Borussie Dortmund, Donyell Malen, který si prošel mládežnickými týmy v Arsenalu. V londýnském celku nedostal příliš mnoho šancí, a proto ho odkoupilo PSV, odkud později zamířil do Dortmundu.

Svou skvělou formu z předchozí sezóny si přinesl i do té současné a v Bundeslize už skóroval jedenáctkrát v ve 23 zápasech, čímž překonal svůj rekord z minulé sezóny, kdy skóroval devětkrát.

O jeho služby stojí Manchester United, Arsenal a nově také Liverpool. (zdroj: bbc.com)


West Ham United se opět bude pokusí získat Harryho Maguira

Harry Maguire je často terčem nejrůznějších posměšků fanoušků v Anglii, nejčastěji kvůli jeho chybám na hřišti. Málokdo si ale vzpomíná, že kolikrát byl pro svůj tým klíčovým hráčem.

V aktuální sezóně podává mnohem lepší výkony než v předchozích dvou. Kvůli zranění nastoupil pouze do šestnácti zápasů Premier League, ve kterých si připsal jeden gól a dvě asistence.

O jeho služby má dlouhodobě zájem manažer West Hamu United, David Moyes. Po několika předchozích odmítnutí se nyní zdá, že tento potencionální přesun stojí na reálnějších základech. (zdroj: thesun.co.uk)


Ivan Toney již nefiguruje v plánech Arsenalu

Ještě na konci minulého roku se spekulovalo o posílení útočných řad Arsenalu. Mikel Arteta si přál přivést střelce Brentfordu, Ivana Toneyho. Toney si odpykával osmiměsíční trest kvůli sázení a po novém roce vtrhl do soutěže jako uragán. Ve svých prvních pěti zápasech sezóny dokázal vstřelit hned čtyři góly.

Nyní se ale trápí, a už si připsal pátý zápas, ve kterém nedokázal skórovat. Podle nejnovějších zpráv Arsenal soustředí svůj zájem na švédského střelce Sportingu, Viktora Gyokerese. Jeho forma je famózní, za 39 zápasů skóroval 36 gólů a na dalších čtrnáct asistoval.

Naposledy hattrickem zdemoloval v ligovém utkání Boavistu. Tržní hodnota hráče stoupá, nyní se odhaduje na 55 milionů eur. (zdroj: 90min.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Zbaví se Manchester United natrvalo Sancha?

Zdroj: marca.com, 90min.com, thesun.com, bbc.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.