Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Zbaví se Manchester United natrvalo Sancha?

Jadon Sancho po zápase Ligy mistrů proti PSV © iconsport.photo

Problém Manchesteru United jménem Jadon Sancho by mohl mít finální řešení. Borussia má totiž údajne zájem o trvalý návrat své bývalé hvězdy. Jaké jsou další spekulace posledních dní?

Borussia Dortmund je připravena podat nabídku na Jadona Sancha

Borussia Dortmund je připravena nabídnout Manchesteru United 40 milionů liber za Jadona Sancha. Odchovanec Manchesteru City strávil nejlepší část své kariéry v Borussi Dortmund, odkud před třemi lety zamířil do Manchesteru United.

Jadon Sancho přicházel na Old Trafford s velkými očekáváními, která ale první dvě sezóny nenaplnil. Ve třetí sezóně se dokonce pohádal s Erikem ten Hagem a od té doby nenastoupil do zápasu. V lednu přišlo vysvobození a anglický reprezentant opět zamířil do Dortmundu na hostování. (zdroj: thesun.co.uk)


Chelsea hledá náhradu za Thiaga Silvu

Mladičký střední bek Lille, Leny Yoro, má dalšího zájemce. K Realu Madrid se přidává také londýnská Chelsea, která hledá náhradu za končícího Thiaga Silvu. Teprve osmnáctiletý Yoro nastupuje pravidelně v základní sestavě Lille a podává skvělé výkony.

Tržní hodnota 1,90 m vysokého beka činí 25 milionů eur. Hráč má platnou smlouvu do příštího roku, respektive 30. června 2025. (zdroj: standard.co.uk)


Tottenham chce získat natrvalo Tima Wernera

Po nepříliš vydařeném angažmá Tima Wernera v londýnské Chelsea, nyní Werner hostuje v Tottenhamu. V sedmi zápasech si připsal dva góly a dvě asistence.

Klub je s jeho výkony natolik spokojený, že usiluje o jeho permanentní přijetí do svých řad. V boji o získání jeho služeb mu bude stát Manchester United. (zdroj: 90min.com)


Arteta je připraven předložit nabídku na Brahima Díaze

Mikel Arteta se zajímá o marockého reprezentanta Brahima Díaze z Realu Madrid. Útočně laděný ofenzivní záložník hraje svou první sezónu na Santiagu Bernabeu a vypadá to, že by se mohl vrátit zpátky na britské ostrovy, kde s velkým fotbalem začínal.

V hlavním městě Španělska nepatří mezi stabilní členy základní jedenáctky, většinou neodehraje celých 90 minut herního času. Ve španělské lize si zatím připsal čtyři góly a dvě asistence. V Lize mistrů vstřelil dva góly v pěti zápasech a na jeden gól přihrával.

Tržní hodnota hráče je 25 milionů eur. Podle zdrojů však Arteta je ochoten zaplatit 60 milionů liber, aby získal mladého záložníka. (zdroj: football365.com)


Přečtětě si také: Přestupové spekulace: Udrží Liverpool Luise Diaze?

Zdroj: thesun.co.uk, standard.co.uk, 90min.com, football365.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.