Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Chelsea nehodlá prodat Reece Jamese

Reece James © iconsport.photo

Změna v rozhodnutí vedení Chelsea, Reece James nikam neodejde. Chelsea už zná další potencionální jméno pro posílení útoku.

Reece James nikam neodejde, tvrdí Chelsea

Ještě minulý týden to vypadalo, že Chelsea chce prodat Reece Jamese. Toto tvrzení bosse Chelsea zvedalo fanoušky Blues ze židlí, kteří kritizovali případné řešení.

Nyní se však celá spekulace otočila o 180 stupňů a Todd Boehly si přeje ponechat kapitána v týmu.

Místo toho jeho spoluhráči z akademie - Conor Gallagher a Trevor Chabolah, s velkou pravděpodobností opustí modrou část Londýna. (zdroj: espn.com)


Stane se Timo Werner natrvalo hráčem Spurs?

Timo Werner si svými výkony získal přizeň Spurs natolik, že klub ze severu Londýna je ochoten využít aktivovat klauzuli o jeho permanentním přestupu za 15 milionů liber.

Werner stihl vstřelit čtyři góly a čtyřikrát asistovat ve 25 zápasech. (zdroj: 90min.com)


Na radaru Chelsea je ukrajinský střelec z Girony

Chelsea nutně potřebuje přivést střelce do svého týmu. Ani jedna z akvizic na postu útočníka nesplňuje očekávání. Letošní sezóna ještě nemusí skončit úplným fiaskem po výhře nad Red Devils 4:3.

I tak ale zbývá Chelsea pouze jediná možnost, jak se dostat do evropských pohárů, a to přes vítězství v FA Cupu. V semifinále na ně čeká těžká překážka - Manchester City.

Pokud neuspějí, velmi těžko přivedou do svého kádru útočníka světového kalibru. Pokud nákup Victora Osimhena, má Chelsea na radaru další jméno - Artem Dovbyk ze Girony. Ukrajinský střelec vstřelil 17 gólů a na dalších sedm asistoval ve 33 zápasech. (zdroj: givemesport.com)


V případě neúspěchu Leicesteru, zváží Spurs koupi Kiernana Dewsbury-Halla

Leicester dlouhou dobu vedl tabulku druhé anglické ligy Championship. Do poslední části sezóny vstoupil s rozpačitou formou, a propadl se tabulkou až na třetí místo, které nezaručuje přímý postup do elitní Premier League.

Nicméně i tak má postup ve svých rukou, když má zápas k dobru a výhrou se může vrátit zpátky na první místo.

Pokud se ale Liškám nepodaří návrat mezi elitu, je schopen Tottenham využít situace a přivést ústřední postavu, Kiernana Dewsbury-Halla za 25 milionů liber. Po Jamesu Madissonu by to byl další „lup” ze strany Spurs v řadách Leicesteru. (zdroj: bbc.com)


Přečtěte si také: Pep Guardiola: Rád kritizuji své svěřence před kamerou pro své ego

Zdroj: espn.com, bbc.com, givemesport.com, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.