Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chelsea je připravena prodat Reece Jamese: Nedává to smysl, píší fanoušci

Patří stále mezi klíčové hráče Blues? © iconsport.photo

Odchovanec z Cobhamu a budoucí legenda Chelsea. To druhé ale může být pro fanoušky snem, neboť o prodeji Reece Jamese silně uvažuje vedení Blues.

Tyhle spekulace jsou čím dál častější. Odchod z Chelsea je ale kvůli FFP a Pravidlech udržitelnosti PL nevyhnutelný u několika hráčů. Před hostování ve Fulhamu měl natrvalo odejít Armando Broja, k rivalům z Tottenham Hotspur Stadium by měl přijít Conor Gallagher. Teď Todd Boehly uvažuje i o prodeji kapitána a skvělého pravého obránce 24letého Reece Jamese.



Ale proč? Jasně, finanční pravidla a utrácení miliard nejdou ruku v ruce. Jsou ale nějaké další důvody? Jedním z nich můžou být jeho častá zranění. Tuto sezónu promeškal 31 zápasů z celkových 40. Jeho zdravotní problémy jsou ale jeho dlouhodobým problémem. A ta cena za něj… 50 milionů eur podle webu Transfermarkt!

Ale kdo by byl ochotný za něj zaplatit takovou nehoráznou částku? Dřív se o něj zajímal Real Madrid, ale stále by se mu hodil. Zprava moc možností nemají, pouze stárnoucího Carvajala s Vazquézem. Mají ale rozhodně zajímavější hráče v radaru.



I nezájem ostatních klubů kritizoval fanoušek Chelsea na serveru příznivců Blues. "Proč by takového hráče někdo kupoval?" Narážel fanda na jeho častá poranění. Také zmínil jeho důležitost pro tým na hřišti a mimo hřiště: „Prodat takhle důležitého hráče a o míli nejlepšího pravého obránce v našem klubu je šílenost."

No, má pravdu, ale je jeho náhrada Malo Gusto tak špatným hráčem? Do budoucna je to rozhodně zajímavá možnost a s průměrným hodnocením 6.74 podle webu whoscored.com nepatří mezi ty horší hráče Chelsea.

Zdroj: chelsea.news, footballfancast.com, metro.co.uk
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.