Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Chytrost, nebo podvod? Toney si při návratu posunul míč a pomohl Brentfordu k výhře

Hráči Brentfordu se po více než měsíci a půl dočkali veledůležitého ligového vítězství, když 3:2 zdolali Nottingham a alespoň mírně si ulehčili v záchranářských starostech. Na hřišti už u toho byl také Ivan Toney, jenž kvůli trestu za sázení navlékl dres svého klubu v soutěžním zápase poprvé od 6. května loňského roku.

Na 27letém Angličanovi však nebyla dlouhá pauza takřka vůbec znát, neboť od úvodních minut patřil k nejaktivnějším hráčům a na tříbodovém zisku Včel se dokonce podílel úvodním gólem zápasu.

Bez kaňky to nicméně nebylo v podání Toneyho ani tentokrát. Když se domácí útočník stavěl v 19. minutě k přímému kopu, míč si nejprve posunul o několik desítek centimetrů doprava, aby si vylepšil střeleckou pozici. Následně si na ruku nabral trochu pěny, kterou rozhodčí určuje výchozí postavení balonu pro jeho zahrávání, a tu nanesl před hrací předmět.

Z vylepšeného palebného úhlu následně skóroval a jeho tým v utkání zvítězil. Po závěrečném hvizdu se na Toneyho snesla ze soupeřova tábora vlna kritiky o nesportovním chování a zaznívaly také hlasy, že měl celou situaci přehodnotit videorozhodčí.

Zda se Toney zachoval správně, posuďte sami:

Zdroj: twitter.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.