Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Thomas Tuchel nenahradí Erika ten Haga na lavičce Manchesteru United

Thomas Tuchel © iconsport.photo

Erik ten Hag s nejvyšší pravděpodobností skončí v Manchesteru United. Thomas odmítl nabídku stát se novým manažerem Red Devils.

Manchester United má za sebou nejhorší sezonu v Premier League za celou svou historii. Slavný klub se pod vedením Erika ten Haga umístil na neuspokojivém osmém místě. Jediným pozitivem je zisk FA Cupu po výhře 2:1 nad městským rivalem Manchester City. Neustále se objevují spekulace o konci nizozemského manažera v klubu. Thomas Tuchel byl jedním z možných nástupců, ten ale nakonec nekývl na nabídku Sira Jima Ratcliffa v Monaku.

Thomas Tuchel odmítl nabídku vést Manchester United

Německý manažer má za sebou neúspěšné angažmá v Bayernu Mnichov. V minulosti vedl Chelsea a dokázal s ní překvapivě vyhrát Ligu mistrů. Po neshodách s novým majitelem se přesunul právě do Bayernu Mnichov, kde sice dokázal v první sezoně vyhrát německý titul, ale v uplynulém ročníku se umístil až na třetím místě, německý pohár nedokázal vyhrát a v Lize mistrů vypadl v semifinále s Realem Madrid.

Thomas Tuchel se rozhodl odpočinout od fotbalu a nebude vést žádný jiný klub, jak uvedl Fabrizio Romano na sociální síti X. Dá se očekávat, že United rozhodne velmi brzy o budoucnosti Erika ten Haga. Ve hře je totiž Mauricio Pochettino nebo trenér anglické fotbalové reprezentace, Gareth Southgate. Spekulovalo se také o angažování Zinedina Zidana, ale všechno jsou to pouze spekulace.

Fabrizio Romano přišel s další zajímavou novinkou. Manchester United rozhodl o budoucnosti Jadona Sancha. Šikovný, ale problémový křídelník nebude pokračovat dále na Old Trafford. Klub požaduje poplatek ve výši 40 milionů liber. Zájem o něj má Borussia Dortmund a další kluby. Toto rozhodnutí možná naznačuje, že by ten Hag přeci jen mohl zůstat manažerem Manchesteru United.

Přečtěte si také: Tosin Adarabioyo vysvětluje, proč dal přednost Chelsea

Zdroj: goal.com, sociální síť X
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.