Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Tosin Adarabioyo vysvětluje, proč dal přednost Chelsea

Tosin Adarabioyo © iconsport.photo

Tosin Adarabioyo se stal první posilou Enzy Marescy. 26letý obránce vysvětluje, proč upřednostnil Chelsea.

Po oznámení konce kariéry Thiaga Silvy v Chelsea se stal Tosin Adarabioyo hlavní prioritou pro londýnský klub. Anglický zadák se stane první posilou Enzy Marescy v Chelsea.

Obránce Fulhamu, Tosin Adarabioyo, oznámil svůj záměr opustit Craven Cottage po čtyřech sezonách. Šestadvacetiletý obránce byl dlouho spojován s přestupem do Newcastlu nebo Manchesteru United. Nakonec však vyhrála Chelsea, do které přijde tento zadák zadarmo.

Chelsea má zvučné jméno a vyhrává trofeje

Ve svém prvním rozhovoru nešetřil komplimenty na adresu Blues.

„Když jsem vyrůstal, vedla si Chelsea skvěle, měla vynikající hráče a celkově se dobře dívalo na tým. Chelsea vyhrávala velké trofeje a zřejmě dlouho bude. Jsem tu, protože chci vyhrávat. Je to jednoduché, chci pokračovat v práci a pomoci klubu vydat se směrem, kterým chce. Jsem nadšený z možnosti tu být,” řekl Adarabioyo.

Adarabioyo debutoval v roce 2016 právě proti Chelsea, se kterou jeho tým prohrál.


„Pokud je nemůžete porazit, připojte se k nim (smích)! Chelsea měla vždy tu nejlepší pověst ve své třídě, takže vím, co je tento klub zač. Ve svém debutu jsem hrál proti Diegu Costovi, Edenu Hazardovi, Pedrovi a Willianovi. Ten zápas se mi vydařil a získal jsem ocenění za nejlepšího hráče Manchesteru City.”

„Proč Chelsea? Strávil jsem tři roky s Raheemem Sterlingem a Willym Caballerem a také i s Colem Palmerem v mládežnické akademii. Než jsem se rozhodl, zavolal jsem jim a zeptal se jich na Chelsea. Řekli mi pouze samé pozitivní věci o klubu a projektu. Byli nadšeni, že se k nim připojím.”

„Cole (Palmer) je sice mladší než já, ale pamatuji si ho z mládí, stejně jako ostatní kluky. Pamatuji si Bena Chilwella, Trevoha Chabolaha a Armanda Broju.”

V předminulé sezoně Chelsea zažila jednu z nejhorších sezon. Začátek minulé sezony vypadal rovněž hrůzostrašně, nakonec se tým pod vedením Mauricia Pochettina ke konci sezony vzchopil a skončil nakonec šestý v tabulce a zajistil si tak účast v evropských pohárech.


Zdroj: goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.