Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Reece James bude Chelsea chybět čtyři zápasy

Reece James po udělení červené karty © iconsport.photo

Reece James po devatenácti minutách na hřišti opět oslabil Chelsea. Za dohrání soupeře vyfasoval červenou kartu a stopku na čtyři zápasy. Návrat do hry si tak příliš dlouho neužil a Blues se bez něj budou muset v dalších zápasech obejít.

Kapitán Chelsea Reece James byl vyloučen krátce poté, co naskočil do zápasu ze střídačky. Reece James chyběl svému týmu převážnou část sezóny a připsal si pouze deset zápasů, přičemž ani v jednom zápase neodehrál plnou porci minut. Fanoušky zarazila ale jiná věc - za 420 odehraných minut dokázal získat dvě červené karty.

V prvním případě šlo o dvě žluté karty, nyní rovnou červená karta za dohrání Joaoa Pedra z Brightonu. Na incident upozornil až VAR. Kapitán oslabil svůj tým v 88. minutě za stavu 2:0. Domácí stihli ještě v nastavení snížit, ale vyrovnat nedokázali.

Fanoušky překvapila délka trestu. Reece James dostal zákaz celkem na čtyři zápasy - tři zápasy za násilné chování a jeden navíc, jelikož James obdržel druhou červenou kartu, když v listopadovém zápase proti Newcastlu obdržel dvě žluté karty.

Sestřih zápasu i se samotným zákrokem:

Zklamaný manažer Chelsea Mauricio Pochettino

Mauricio Pochettino neskrýval zklamání a přiznal, že vyloučení Jamese v závěru je bolestivé. „Možná to vyplynulo z jeho frustrace,” řekl novinářům. „Ano, bolí to. Bolí to, protože to byl fantastický večerní zápas a James je náš kapitán a velmi důležitý hráč. Jsem zklamaný, protože nebude moci hrát příští zápas a možná i pár dalších v příští sezóně.”

Chelsea nesmí v posledním kole prohrát s Bournemouthem, aby si zajistila účast v evropských pohárech. Pokud by dokázala porazit Bournemouth a Tottenham by prohrál se Sheffieldem United, mohli by Blues skončit ještě na pátém místě.

Po zápase byl Mauricio Pochettino frustrovaný z otázek novinářů. Zjistěte důvody, které Pochettina rozčílily.


Zdroj: goal.com, sociální síť X
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.