Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Zamíří Adrien Rabiot do Premier League?

Adrien Rabiot © iconsport.photo

Adrienu Rabiotovi končí smlouva. Zájemců z Premier League je hned několik. Jadon Sancho by se mohl stěhovat do Barcelony. Osimhen je nabízen za dostupnější cenu.

Manchester United má zájem o Rabiota

29letý defenzivní záložník Juventusu, Adrien Rabiot, by mohl posílit Manchester United. Rabiotovi končí smlouva za pár dní posledním dnem v červnu. Hráč ještě není rozhodnutý, zda podepíše novou smlouvu nebo bude hledat nové angažmá.

Pro Red Devils by to byla skvělá posila, za kterou by nemuseli zaplatit žádné peníze. Budou se muset připravit na boj s konkurencí, jelikož Arsenal i Aston Villa se zajímají o tohoto hráče. (zdroj: teamtalk.com)

Adrien Rabiot

Tottenham zvažuje aktivaci klauzule na Eberechiho Ezeho

Eberechi Eze má za sebou skvělou sezonu v barvách Crystal Palace. Ve 32 zápasech tento ofenzivní záložník jedenáctkrát skóroval a šestkrát asistoval. Není divu, že svými výkony si vysloužil pozvánku na EURO 2024.

Eze má ve své smlouvě výstupní klauzuli ve výši 60 milionů liber, za kterou může tento šikovný záložník odejít. Tottenham se velmi zajímá o tohoto hráče, a je schopen tuto klauzuli aktivovat. Ze všeho nejdříve ale potřebuje prodat někoho ze současného kádru. (zdroj: teamtalk.com)


Barcelona má zájem přivést Jadona Sancha na hostování

Dny Jadona Sancha na Old Trafford jsou podle všeho sečteny. Vedení United se rozhodlo hráče prodat a ponechat Erika ten Haga jako manažera. Jadon Sancho vzkázal vedení United, že se vrátí na Old Trafford v případě, že Erik ten Hag nebude manažerem.

Sancho chtěl zůstat v Dortmundu, ale ten nemá dostatek financí, aby si hráče mohl dovolit. Sancho byl spojován s příchodem do Juventusu a dalšími pár kluby. Novým zájemcem o jeho služby je Barcelona. (zdroj: sport.es)

Jadon Sancho

Neapol snížila cenovku za Victora Osimhena. Zareagují Arsenal s Chelsea?

Victor Osimhen byl dlouhou dobu spojován s přestupem do Chelsea nebo Arsenalu. Hráč údajně odmítl PSG, aby mohl do Premier League. Překážkou pro oba kluby byla velká výstupní klauzule za hráče.

Neapol požadovala za Osimhena 100 milionů liber. Tuto částku je vedení Neapole ochotno snížit o 15 milionů liber, tedy na 85 milionů liber. Zareaguje některý z těchto dvou klubů? (zdroj: calciomercato.com)

Victor Osimhen


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Novinky z Premier League

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.