Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Novinky z Premier League

Ruud van Nistelrooy © iconsport.photo

Mikel Arteta riskuje rozvrácení kabiny. O van Nistelrooye je zájem v Manchesteru United. Joao Neves stojí balík peněz a svede se o něj pořádný boj. Ve hře je třeba Arsenal, zajímají se ale i na Old Trafford.

Mikel Arteta riskuje, pokud se mu podaří přivést Nica Williamsa do klubu

Španělský křídelník Nico Williams (21) má za sebou skvělou sezonu a formu si přinesl na EURO 2024. Není divu, že se o tohoto mladého hráče zajímají velkokluby z celé Evropy.

Pokud by se Artetovi podařilo přivést Williamse do týmu Gunners, mohl by jeho příchod negativně ovlivnit náladu v týmu kvůli jeho vysokým požadavkům ve smlouvě. (zdroj: express.co.uk)

Nico Williams

Ruud van Nistelrooy byl osloven, aby se připojil k týmu Erika ten Haga

Bývalý kanonýr Manchesteru United, Ruud van Nistelrooy, byl osloven vedením Manchesteru United, zda by se nechtěl stát součástí týmu Erika ten Haga.

Naposledy působil Nistelrooy jako manažer PSV Eindhoven, ale více než rok je bez práce. Zamíří van Nistelrooy do známého prostředí, nebo dá přednost nabídce Burnley stát se hlavním manažerem? (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Arsenal a Manchester United si musí připravit pořádný balík, pokud chtějí získat Joaa Nevese

Joao Neves má za sebou výbornou sezonu v dresu Benficy Lisabon. Portugalský mladík neunikl pozornosti velkoklubů z celé Evropy, včetně Arsenalu a Manchesteru United.

Pokud by ale chtěli získat Nevese do svého týmu, budou muset zaplatit obrovský balík peněz. Benfica nemá v zájmu pustit svou hvězdičku za méně, než za částku, kterou má ve výstupní klauzuli – 120 milionů eur. (zdroj: goal.com)

Joao Neves

Pascal Gross je blízko k přestupu do Dortmundu

Německý záložník Pascal Gross (33) má za sebou strávených sedm úspěšných let v dresu Brightonu. Do Anglie přišel z Ingolstadtu, kde odehrál dva roky v Bundeslize. Zbytek kariéry strávil ve druhé německé lize.

O Pascala Grosse se začal zajímat Dortmund a hráč je údajně nadšený z této nabídky natolik, že se chce vrátit zpátky do Německa. (zdroj: sport.sky.de)

Pascal Gross


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Získá Arsenal švédského ostrostřelce?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.