Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Stane se Virgil nejdražším obráncem světa?

Kapitán nizozemské reprezentace Virgil © iconsport.photo

Strhává se boj o získání záložníka Crystal Palace. Goretzka na seznamu Red Devils. Stane se Virgil nejlépe placeným obráncem světa?

Vrátí se Tammy Abraham do Premier League? Zájem má hned trojice klubů

Odchovanec Chelsea má za sebou třetí sezonu v dresu AS Řím, ale vinou zranění odehrál pouze několik zápasů v této sezoně. Po svém příchodu do AS Řím si získal srdce fanoušků, když ve 37 zápasech Serie A vstřelil úctyhodných 17 gólů.

Ve své druhé sezoně jeho forma klesla a vstřelil pouze 8 gólů. Abraham by mohl změnit dres po třech letech strávených v Římě.

Abraham figuruje v hledáčku West Hamu United, Tottenhamu a Aston Villy. V Aston Ville v minulosti působil (2018/19) a 26 góly ji pomohl zpátky k postupu mezi elitu z Championship. (zdroj: thetelegraph.co.uk)

Tammy Abraham

Al Nassr chce udělat z Virgila van Dijka nejlépe placeného obránce na světě

Cristiano Ronaldo s Al Nassrem opět selhal v zisku trofejí. Konkurenční Al Hilal se zdá být stále o krok napřed, na což vedení Al Nassru reaguje jasně. Do svého týmu chce přivést Virgila van Dijka z Liverpoolu a udělat z něj tak nejlépe placeného obránce světa.

Kromě Virgila se saudský celek zajímá také o Wojciecha Szczesného z Juventusu.

Cristiano Ronaldo se také připojil k vábení a snaží se přesvědčit své bývalé spoluhráče z Realu Madrid, aby se k němu připojili. (zdroj: marca.com)

Virgil

Michael Olise má početnou základnu zájemců

O 22leté francouzské křídlo v dresu Crystal Palace se zajímá hned několik klubů. Hlavními adepty na zisk talentovaného Oliseho jsou Newcastle United, Bayern Mnichov a Chelsea.

Olise má ve smlouvě klauzuli, která umožňuje jeho prodej za 60 milionů liber. Pro Chelsea bude tato klauzule problém, jelikož se vztahuje pouze na kluby, které se kvalifikovaly do Ligy mistrů. (zdroj: thetimes.com)

Michael Olise

 

Manchester United se zajímá o Leona Goretzku

Německý střední záložník Leon Goretzka by mohl změnit dres. O jeho služby se zajímá Manchester United. 29letý hráč bude údajně k dispozici v letním přestupovém okně.

V uplynulém ročníku celkem šestkrát skóroval a jedenáctkrát asistoval na góly svých spoluhráčů. Leon Goretzka se překvapivě nedostal do závěrečné nominace Juliana Nagelsmanna na EURO 2024, které začíná dnes večer. (zdroj: footballtransfers.com)

Leon Goretzka

Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Italský velkoklub cílí na dvě známá jména

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.