Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Italský velkoklub cílí na dvě známá jména

Jadon Sancho ve finále Ligy mistrů © iconsport.photo

Získá Juventus Jadona Sancha a Douglase Luiza? Joe Gomez v hledáčku Bayernu Mnichov. Almirón může opustit Newcastle. Zajímá se o něj hned několik klubů.

Juventus se snaží získat dvě velká jména z Premier League

Osud Jadona Sancha v Manchesteru United je zpečetěn. Vedení klubu se rozhodlo prodat Sancha, navíc Erik ten Hag zůstává manažerem i pro příští sezonu, pod kterým hráč odmítá hrát. O Jadona Sancha se tak zajímají evropské velkokluby. K Dortmundu se přidal také Juventus, který by rád viděl šikovného hráče ve svém týmu.

Juventus v současnosti jedná také s Aston Villou. Snaží se získat Douglase Luize, o kterého má zájem rovněž Arsenal. Juventus nabízí Aston Ville 17 milionů liber, Westona McKennieho a Saumela Iling-Juniora. (zdroj: dailymil.co.uk)

Douglas Luiz

Vincent Kompany chce získat všestranného obránce z Liverpoolu

Vincent Kompany by rád získal dalšího hráče z Premier League. Tentokrát si brousí zuby na všestranného obránce Liverpoolu Joea Gomeze z Liverpoolu.

27letý anglický obránce dokáže zahrát na jakémkoliv postu v obraně, což je velkou výhodou pro každý klub. 188 centimetrů vysoký obránce by se tak stal další posilou z Premier League v bavorském klubu. (zdroj: mirror.co.uk)

Joe Gomez

Hned trojice klubů z Premier League se zajímá o útočníka Evanilsona z Porta

V Portugalsku neřádí pouze Viktor Gyokeres, ale také Evanilson z Porta. O šikovného 24letého Brazilce se zajímá hned trojice zástupců Premier League: Tottenham, Manchester United a Chelsea.

Právě Manchester United a Chelsea nutně hledají kanonýra do svého útoku, aby mohly zaznamenat mnohem lepší výsledky v nadcházející sezoně. (zdroj: goal.com)


Newcastle je připraven prodat Miguela Almiróna

Newcastle je ochoten prodat Miguela Almiróna, který zářil zejména minulou sezonu. Letos oslavil své 30. narozeniny a po šesti sezonách na St. James Parku by se mohl dočkat další změny v kariéře.

Almirón byl dlouhou dobu spojován s přestupem do Saudi Pro League, ale neúspěšně. O paraguayského ofenzivního záložníka má zájem několik dalších klubů. (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Vymění Douglas Luiz Aston Villu za zvučnější adresu?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.