Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Rodrygo může vyměnit Real Madrid za Premer League

Rodrygo © iconsport.photo

Páteční přestupové spekulace přináší velmi zajímavá jména. O Rodryga z Realu Madrid má zájem hned čtveřice TOP týmů z Premier League. Lautaro Martinez je v hledáčku Chelsea.

Real Madrid je otevřený jednáním o případném prodeji Rodryga

O 23letého brazilského útočníka Realu Madrid, Rodryga, mají zájem hned čtyři týmy z TOP 6 Premier League. Mezi zájemci o jeho služby jsou Arsenal, Liverpool, Manchester United a Manchester City.

Real Madrid by mohl přijmout na nabídku vyšší než 85 milionů liber. Rodrygo hraje v Realu Madrid pátou sezónu, ale výrazněji se do útočných statistik týmu zapojil až v posledních dvou sezónách. (zdroj: bbc.com)


Lautaro Martinez je předmětem zájmu Chelsea

Druhou sezónu po sobě Chelsea nezažívá příliš šťastné období. Do svého týmu hledá především kvalitního útočníka, který by byl schopen vstřelit alespoň 20 gólů za sezónu.

V posledních týdnech se objevilo mnoho zajímavých jmen. V případě, že se ji nepodaří přivést Victora Osimhena, má v kapse další eso. Svými výkony ji zaujal Lautaro Martinez z Interu Milán. Argentinský střelec má rok od roku lepší formu, ale jeho přestup není příliš pravděpodobný.

U Chelsea je ale možné všechno, nechme se tedy překvapit, zda Martinez v létě změní dres. (zdroj: goal.com)


Opustí Kiernan Dewsbury-Hall Leicester?

O středního záložníka Kiernana Dewsburyho-Halla z Leicesteru mají zájem hned dva celky z Premier League, konkrétně Manchester United a Brighton.

Kiernan Dewsbury-Hall hraje nepostradatelnou roli v týmu Lišek, který se snaží po překvapivém sestupu vrátit do nejvyšší anglické soutěže, kterou překvapivě vyhrál v sezóně 2015/16.

Aktuální hodnota hráče je 30 milionů eur, cena však může klesnout na polovinu, pokud Leicester selže v pokusu o postup do Premier League. (zdroj: bbc.com)


Tottenham je připraven podat nabídku na Connora Gallaghera

Spojení Tottenham - Connor Gallagher, bylo často skloňováno v lednovém přestupovém okně. Důležitý hráč Chelsea nakonec zůstal, avšak opět se začínají rojit spekulace ohledně jeho přesunu na sever Londýna.

Gallagherovi vyprší smlouva příští léto a požaduje po vedení Chelsea týdenní kontrakt ve výši 150 000 liber. Klub ale nechce přistoupit na jeho podmínky, a není vyloučený jeho přesun do Tottenhamu, který hodlá využít váhání vedení Blues ve svůj prospěch.

V současnosti je Gallagher ceněn na 48 milionů eur, což je částka, kterou si Tottenham může dovolit nabídnout. (zdroj: teamtalk.com)


Přečtěte si také: Arsenal vs. Chelsea: Boj o Viktora Gyokerese

Zdroj: bbc.com, teamtalk.com, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.