Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Oba celky z Manchesteru řeší pozici útočníka, Chelsea v problémech

Derby v Manchesteru © iconsport.photo

Red Devils přemýšlí o přivedení Ivana Toneyho. City budou bojovat o udržení Haalanda. O toho se totiž aktivně zajímá Barcelona.

Erling Haaland je cílem číslo jedna pro Barcelonu příští léto

Barcelona vyhlíží kromě dokončení rekonstrukce svého stadionu Camp Nou také nového útočníka pro příští léto. Hlavní prioritou katalánského celku je získání Erlinga Haalanda, který momentálně obléká dres Citizens druhou sezónu.

Podle španělského deníku Mundo Deportivo se Haalandova agentka, Rafaela Pimenta, sešla minulý měsíc se sportovním ředitelem Barcelony, Decem. Článek na toto téma najdete na konci tohoto článku. (zdroj: Mundo Deportivo)


Manchester United se údajně zajímá o Ivana Toneyho

Ivan Toney z Brentfordu byl dlouhou dobu spojován s přestupem do Arsenalu nebo Chelsea. Nyní se však objevil zájem o jeho služby ze strany Manchester United.

V posledních pěti ligových zápasech se střelecky neprosadil, ale včera v dresu národního týmu skóroval z penalty proti Belgii a přispěl k remíze 2:2. (zdroj: Fabrizio Romano)


Dosud neznámý klub z Premier League chce získat střelce z Leverkusenu

Victor Boniface uchvátil velkokluby po celé Evropě svou střeleckou formou, když zastínil zraněného Patrika Schicka. Ve své první sezóně dokázal vstřelit šestnáct gólů ve 23 zápasech ve všech soutěžích.

Nigerijce však zbrzdilo zranění, což umožnilo Patriku Schickovi návrat do základní sestavy. Boniface utrpěl zranění 20. prosince a od té doby nenastoupil k zápasu.

Leverkusen si chce střelce ponechat, ale je ochoten naslouchat nabídkám nad 55 milionů eur. V minulosti se objevil zájem různých klubů z Premier League. (zdroj: skysports.com)


Chelsea pravděpodobně prodá trojici hráčů, aby se vyhnula porušení finančních předpisů

Chelsea má zaděláno na pořádný průšvih kvůli porušení finančních předpisů. Aby se vyhnula porušení, bude muset prodat některé hráče. Údajně se má jednat o Conora Gallaghera, Trevora Chaobaha a Armanda Broju.

Conor Gallagher je dlouhou dobu v hledáčku Tottenhamu. (zdroj: Footballinsider247.com)


Přečtěte si také: Barcelona doufá, že se jí povede přivést Haalanda

Zdroj: mundo deportivo, fabrizio romano, skysports.com, footballinsider247.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.