Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: O Isaka a Bremera je zájem, Kepa nezůstane v Realu Madrid

Alexander Isak slaví gól proti Evertonu © iconsport.photo

V přestupových spekulacích dominují jména Isak a Bremer. Objevuje se však i Morgan Gibbs-White. Kepa se po sezóně vrátí do Chelsea z Realu Madrid.

Newcastle se připravuje na nabídky Arsenalu a Tottenhamu na Alexandera Isaka

24letý švédský útočník ve službách Newcastlu, Alexander Isak, by mohl na konci sezóny opustit Straky, kde momentálně hraje svou druhou sezónu. Po předchozí sezóně, ve které Newcastle skončil čtvrtý v tabulce, si tým zajistil účast v Lize mistrů.

Bohužel, výkony Newcastlu nejsou tuto sezónu bůhvíjak oslnivé; klub se trápí a ani 19 gólů Isaka (15 v Premier League), nepomohlo klubu na vyšší příčky.

Klub je ochoten prodat svůj klenot za částku 100 milionů liber, aby klub mohl splnit finanční pravidla soutěže. (zdroj: bbc.com)


Manchester United je ochoten nabídnout Juventusu Greenwooda, aby získal Bremera

Manchester United má zájem o posílení obrany, a aby toho dosáhl, je ochoten nabídnout Masona Greenwooda, jako součást výměny.

Gleison Bremer má tržní hodnotu 60 milionů eur, což je Manchester United schopen nabídnout. (zdroj: goal.com)


Kepa Arrizabalaga se na konci sezóny vrátí zpátky do Chelsea

Do Chelsea přicházel Kepa Arrizabalaga jako nejdražší gólman na světě za 80 milionů eur. Svými výkony rozhodně neoslnil natolik, aby mohl být považován za nejlepšího brankáře planety. Místo toho po několika sezónách odešel na hostování do Realu Madrid.

Ale ani v Realu Madrid svými výkony rozhodně neoslovil španělského giganta, aby se jeho hostování změnilo v trvalý přestup, o kterém Kepa snil.

Real Madrid dal přednost prodloužení kontraktu Luninovi, dokud se plně nezotaví Courtois. (zdroj: Fabrizio Romano)


Nottingham Forest požaduje minimálně 50 milionů liber za Morgana Gibbs-White

Morgan Gibbs-White hraje poslední zápasy ve velké formě a pomáhá svému klubu k záchraně v Premier League. V posledních třech zápasech se podílel jedním vstřeleným gólem a třemi asistencemi na důležitých bodech Nottinghamu.

Bývalý mládežnický reprezentant Anglie si svými výkony řekl o pozornost Tottenhamu a Newcastlu. Pokud budou chtít hráče, budou muset zaplatit minimální částku ve výši 50 milionů liber. (zdroj: Footballinsider247.com)


Přečtěte si také: Barcelona doufá, že se jí povede přivést Haalanda

Zdroj: bbc.com, footballinsider247.com, Fabrizio Romano, goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.