Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Získá Arsenal švédského ostrostřelce?

Viktor Gyokeres © iconsport.photo

Víkendové přestupové spekulace nabízí zajímavé nabídky. Dočká se konečně Arsenal kvalitního ostrostřelce? Atlético Madrid loví na Stamford Bridge. O koho má zájem?

Arsenal je blízko podání nabídky na útočníka Viktora Gyokerese

Jestli má někde Arsenal slabinu, tak je to na pozici útočníka. Gabriel Jesus, ani Eddie Nketiah nenaplnil svůj potenciál a o góly se starali především křídelní hráči nebo Kai Havertz.

Různí útočníci byli spojování s přestupem do Arsenalu: Ivan Toney, Benjamin Šeško, Victor Osimhen
a Viktor Gyokeres. A právě Gyokerese se snaží Gunners získat do svých řad, jelikož má za sebou zkušenosti s anglickým fotbalem. Gyokeres působil v Coventry.

Podle portugalského deníku Leonino má Arsenal zaplatit 76 milionů liber za švédského ostrostřelce. Pokud připočteme k přestupové částce dodatky a bonusy, celková výše přestupu může se vyšplhat na 100 milionů liber. (zdroj: leonino.pt)

Viktor Gyokeres

Atlético Madrid se ptá na dostupnost Conora Gallaghera

Conor Gallagher se aktuálně nachází v Německu, kde si plní své reprezentační povinnosti s Anglií na EURO 2024. Ačkoli podával v dresu Chelsea skvělé výkony, vedení Chelsea se nebrání jeho prodeji kvůli finančním pravidlům.

I přes touhu hráče zůstat na Stamford Bridge by přeci jen mohl změnit dres. O Gallaghera se dlouhodobě zajímá Tottenham, ale nově se možná do hry vloží Atlético Madrid, které podalo žádost na hráče. (zdroj: as.com)

Conor Gallagher

Liverpool stupňuje tlak na získání Nica Williamse

Nico Williams má za sebou skvělou sezonu v dresu Athletic Bilbao. Na své výkony navazuje i na EURO 2024, když v zápase proti Itálii byl zvolen nejlepším hráčem. Není divu, že se o něj zajímají velkokluby
z celé Evropy.

Zájem o jeho služby mají giganti z Premier League, speciálně Liverpool, ale enormní zájem o něj má také Barcelona.

Pokud by Liverpool nezískal Williamse, pokusí se alespoň získat Brahima Diaze z Realu Madrid. (zdroj: fichajes.net)

Nico Williams

Aston Villa je blízko dohodě, ve které obětuje Douglase Luize, ale získá další dva hráče a 25 milionů liber

Budoucnost Douglase Luize bude pravděpodobně spojená s Juventusem Turín. Hráč by měl zamířit do slavného italského celku a opačným směrem by měli putovat Samuel Illing-Junior, Enzo Barrenechea a 25 milionů liber.

Tato dohoda by mohla být velmi výhodná pro čtvrtý tým z Birminghamu, který se dokázal kvalifikovat do Ligy mistrů. (zdroj: dailymail.co.uk)

Douglas Luiz


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Jarrad Branthwaite se zřejmě nestane hráčem Red Devils

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.