Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Novinky z týmu Arsenalu

Zmar hráčů po prohře s Aston Villou © iconsport.photo

Slibně rozjetá sezóna Arsenalu může opět skončit bez zisku trofeje. Mikel Arteta potřebuje posílit svůj kádr. Našel se také nový zájemce Aarona Ramsdalea.

Arsenal nutně hledá útočníka číslo jedna na příští sezónu

Připomíná to ohranou písničku. V minulosti Arsenal prohrával boj o titul s Manchesterem United, nyní to vypadá na stejnou písničku, akorát proti Manchesteru City.

Slušně rozjetou sezónu vystřídal zmar po domácí prohře s Aston Villou 0:2 a vypadnutí ze čtvrtfinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov. Ačkoliv se Arsenalu střelecky daří, nemá vyloženě útočníka, který by nasázel přes dvacet gólů za sezónu.

Z tohoto důvodu se poohlíží po útočnících. Na jejich seznamu figurují hlavně Viktor Gyokeres (Sporting Lisabon), Alexander Isak (Newcastle) a Benjamin Sesko (RB Lipsko). Gunners ještě donedávna vyjadřovali touhu získat Ivana Toneyho (Brentford) nebo Victora Osimhena (Neapol). (zdroj: bbc.com)


Tottenham by rád přivedl do svého týmu bývalého hráče Arsenalu

28letý křídelník Serge Gnabry by se mohl vrátit na sever Londýna, kde s velkým fotbalem začínal. Ještě jako teenager přestupoval v roce 2011 ze Stuttgartu do Arsenalu za sto tisíc liber.

Pod Arsenem Wengerem nedostal šanci ukázat, co v něm je, a po pěti letech strávených na lavičce Arsenalu nebo po hostování se Gnabry vracel zpátky do Německa, do Werderu Brémy. Zde podával výborné výkony a další sezónu přestoupil do Hoffenheimu, kde strávil také pouze sezónu, než se přestěhoval se do Mnichova.

V Bayernu patřil mezi velmi důležité hráče, ale jeho budoucnost v klubu je nyní nejistá. Bayern je dle zákulisních informací ochoten hráče prodat. Zájem o něj vyjádřil městský rival Arsenalu, Tottenham Hotspur. (zdroj: goal.com)


Opustí Aaron Ramsdale Arsenal a zamíří k rivalovi?

V aktuální sezóně nedostává příliš prostoru na brankové čáře Aaron Ramsdale. Anglický gólman začíná být nešťastný se svou pozicí, což vycítily některé týmy z Premier League.

Ramsdale by mohl zamířit ke svému rivalovi, do Chelsea, zájem o něj vyjádřil také Newcastle. (zdroj: bbc.com)


Arsenal sleduje středního obránce Sportingu Lisabon

Sporting Lisabon dominuje portugalskému fotbalu a hned několik hráčů pod vedením Rubena Amorima je pod dohledem skautů evropských gigantů.

Spolehlivá obranná dvojice Arsenalu Gabriel se Salibou působí sebevědomě a zodpovědně celou sezónu. Bohužel, jejich chyby přišly v nejméně vhodných okamžicích a Arteta se rozhodl, že potřebuje posílit tento post, i v případě, že by došlo ke zranění.

Dvacetiletý reprezentant Pobřeží Slonoviny, OusmaneDiomande, podává v dresu Sporting Lisabon opravdu solidní výkony. O mladého obránce projevují zájem také Chelsea a Bayern Mnichov. (zdroj: 90min.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Novinky z týmu Manchesteru United

Zdroj: bbc.com, goal.com, 90min.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.