Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Nejnovější zprávy z Premier League

Giorgi Mamardashvili © iconsport.photo

Sir Jim Ratcliffe kontaktoval rivaly, zda nechtějí Jadona Sancha. O Alvareze je zájem. Chelsea již nemá zájem o Isaka. Gruzínský hrdina v hledáčku Reds.

Sir Jim Ratcliffe kontaktoval rivaly ohledně prodeje Jadona Sancha

Manchester United jasně deklarovalo, že nepočítá se Jadonem Sanchem do nové sezony. Několik klubů má zájem o Sancha, ale buď nemají dostatek finančních prostředků, nebo se zajímají pouze o jeho hostování.

Red Devils údajně kontaktovali Arsenal, Chelsea a Manchester City. Za Sancha požadují poplatek ve výši 40 milionů liber. (zdroj: teamtalk.com)

Jadon Sancho

Julian Alvarez je lákán z Manchesteru City dvěma evropskými velkokluby

Julian Alvarez nebyl spokojen se svým herním vytížením v Citizens. V letošní sezoně dostal více šancí, i kvůli zranění Erlinga Haalanda.

O argentinského kanonýra se údajně snaží Barcelona a PSG. Přesvědčí některý z těchto velkoklubů Alvareze nebo zůstane v týmu Pepa Guardioly? (zdroj: caughtoffside.com)

Julian Alvarez

Chelsea se vzdává zájmu o Alexandera Isaka

Londýnská Chelsea se poohlíží po palebné síle dopředu. Blues se zajímali o několik hráčů, ale zatím bez úspěchu. Útočník Newcastlu United Alexander Isak byl jedním z posledních cílů.

Poté, co Magpies stanovili požadovanou částku ve výši 100 milionů liber, Chelsea se rozhodla odstoupit od zájmu přivést švédského kanonýra. (zdroj: thesun.co.uk)

Alexander Isak

Giorgi Mamardashvili si svými výkony na EURO 2024 získal Liverpoolu

Teprve 23letý Giorgi Mamardashvili předvádí skvělé výkony v dresu Gruzie na EURO 2024, a i díky němu tato malá země postoupila do osmifinále při své premiérové účasti. Dobré výkony předváděl také ve Valencii.

Není divu, že se o nadaného brankáře začaly zajímat kluby. Liverpool se zajímá o tohoto Gruzínce, který by mohl nahradit Alissona, jenž je spojován s odchodem do Saudi Pro League.

Liverpool bude čelit několika dalším zájemcům, zejména Newcastlu United. (zdroj: goal.com)

Giorgi Mamardashvili


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Zamíří Adrien Rabiot do Premier League?

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.