Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Vymění Douglas Luiz Aston Villu za zvučnější adresu?

Douglas Luiz © iconsport.photo

Arsenal chce získat Douglase Luize. Joao Palhinha je blízko angažmá v Bayernu Mnichov a stane se tak první posilou nového manažera Vincenta Companyho.

Arsenal se nevzdává myšlenky získat Douglase Luize

Arsenal pod vedením Mikela Artety se dvakrát za sebou umístil těsně na druhém místě za Manchesterem City. Aby se konečně dočkal vytouženého ligového titulu, hodlá výrazně posílit.

Jednou z posil by měl být brazilský záložník Douglas Luiz, který byl klíčovou postavou čtvrté Aston Villy.

Arsenal chystá předložit nabídku ve výši 50 milionů liber. (zdroj: mirror.co.uk)


Bayern Mnichov je blízko k dokončení přestupu Joaoa Palhinhy

Joao Palhinha má za sebou dvě sezony v Premier League, v nichž si vedl velmi slušně. Okolo něj kroužilo hned několik klubů, ale nejblíže k jeho získání je mnichovský Bayern.

Defenzivní záložník vstřelil dohromady sedm gólů v 68 zápasech anglické nejvyšší soutěže. V Bayernu narazí na známé tváře z Premier League, útočníka Harryho Kanea a nového manažera Vincenta Kompanyho. (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Everton se pokouší získat Armanda Broju

22letý albánský útočník je odchovancem Chelsea, ale zatím se v ní neprosadil. Hostování ve Fulhamu a Southamptonu nebylo rovněž úspěšné.

Chelsea se obává negativního dopadu z FFP, dá se tedy očekávat, že uslyší na jakoukoliv nabídku směřující právě na Armandu Broju.

Podle zákulisních informací je Everton připraven předložit nabídku ve výši 30 milionů liber. (zdroj: Ben Jacobs / soc. síť X)

Newcastle se dohodl na osobních podmínkách Jamese Trafforda

James Trafford má za sebou první sezonu v Premier League. Odchovanec Manchesteru City přestoupil minulé léto ze Citizens do Burnley, se kterým ale bohužel sestoupil do Championship.

Jeho výkony nezůstaly bez povšimnutí a vysloužil si pozvánku na přípravný kemp anglické fotbalové reprezentace před blížícím se EURO 2024. Ačkoli z finální nominace vypadl, o jeho služby se vážně zajímá Newcastle.

Ten se dohodnul na osobních podmínkách, celkově má vyjít přestup na 15 milionů liber s dodatky ve smlouvě. Manchester City získá 20 % z celkové částky (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)

Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Chelsea porazila Manchester United v boji o zisk obránce Fulhamu

Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.