Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Núñez v hledáčku Barcelony

Darwin Núñez © iconsport.photo

Útočník Liverpoolu by po dvou sezónách v Premier League mohl zamířit do Barcelony. Dojde na šokující trenérskou rošádu mezi Bayernem Mnichov a Manchesterem United?

Darwin Núñez do Barcelony? Katalánský celek zvažuje překvapivý tah

Barcelona zvažuje rozvázání kontraktu s Robertem Lewandowskim, který má v Barceloně platný kontrakt ještě na dva roky. Polský legendární útočník sice nemá taková čísla, jako v Bayernu Mnichov, ale platný rozhodně je.

Vedení Barcelony hledá způsoby, jak si finančně ulevit. Pokud by se přeci jen zbavila Lewandowského, chce získat někoho s levnějšími nároky. Z tohoto důvodu by mohl sehrát roli Liverpool a jeho útočník Darwin Núñez. (zdroj: thesun.co.uk)


Arsenal dokončuje trvalý přestup Davida Rayi

Španělský gólman David Raya, který hostuje v Arsenalu z Brentfordu, by mohl zůstat na Emirates Stadium natrvalo. Mikel Arteta si přeje, aby jeho krajan zůstal v týmu poté, co získal Zlatou rukavici.

David Raya dokázal udržet čisté konto v patnácti ze třiceti zápasů. Ve zbývajících patnácti zápasech pustil za svá záda pouze 23 gólů. (zdroj: Fabrizio Romano / soc. síť X)


Arsenal je připraven prodat Gabriela Jesuse

Gabriel Jesus přicházel do Arsenalu s velkými očekáváními. První sezónu dokázal vstřelit jedenáct gólů v Premier League. V aktuální sezóně zaznamenal pouze čtyři branky za stejnou porci zápasů.

Mikel Arteta není příliš spokojený s přístupem Jesuse, a proto je Arsenal připraven naslouchat nabídkám na brazilského útočníka.

O Gabriela Jesuse a Thomase Parteyho se údajně zajímají kluby ze Saudi Pro League. (zdroj: express.co.uk)


Přijde na šokující trenérskou rošádu?

Thomas Tuchel se stoprocentní jistotou po sezóně končí na lavičce Bayernu Mnichov. Bavorský celek stále živí naději na zisk prestižní Ligy mistrů. poté co selhal na domácí půdě.

Post manažera na lavičce Bayernu Mnichov odmítlo hned několik aspirantů, včetně Xabiho Alonsa, Juliana Nagelsmanna nebo Ralfa Ragnicka.

Odcházející Thomas Tuchel je jedním z hlavních kandidátů na manažerský post lavičky Manchesteru United. Co je ale šokující, tak že Bayern zvažuje angažování Erika ten Haga, současného manažera Manchesteru United. (zdroj: footballinsider247.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: Potencionální přesuny mezi Premier League a LaLigou

Zdroj: premierleague.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.