Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Chelsea chce opět získat Tchouameniho

Aurelien Tchouameni za Real Madrid © iconsport.photo

Chelsea opět usiluje o získání Aureliena Tchouameniho z Realu Madrid. Manchester United je ochoten splnit požadovanou částku za Rodryga.

Chelsea se opět pokusí získat Aureliena Tchouameniho

Londýnská Chelsea je opět připravena zažehnout zájem o záložníka Realu Madrid, Aureliena Tchouameniho.

V zájmu francouzského záložníka není odchod z Realu Madrid. Chelsea však již v minulosti dokázala nemožné, když dokázala přeplatit klub, aby hráče získala. (zdroj: 90min.com)


Newcastle se zajímá o Daniho Ceballose

Newcastle se obává, že přijde o své dvě největší hvězdy - Alexandera Isaka a Bruna Guimaraese. Jako potencionální náhradu si Magpies vyhlédli Daniho Ceballose z Realu Madrid, kde nedostává příliš šancí.

Tento 27letý střední záložník má zkušenosti z Premier League, když dvě sezóny oblékal dres Arsenalu, ve kterém se rovněž příliš neprosadil.

Tržní hodnota hráče padá, v současnosti je jeho hodnota odhadována na 8 milionů eur. (zdroj: 90min.com)


Manchester United je připraven předložit balík peněz za Rodryga

Manchester United chystá výraznou obměnu kádru, a k lepším výsledkům jim má pomoci vytipovaná posila z Realu Madrid - Rodrygo. United věří, že po příchodu Kyliana Mbappého do Realu Madrid bude Brazilec k dispozici.

Dříve se již spekulovalo o možném přesunu, ale Real Madrid stanovil výše stanovenou částku, kterou je Manchester United schopen uhradit. (zdroj: 90min.com)


Newcastle se obává, že bude muset uvolnit Bruna Guimaraese

Newcastle po loňské úspěšné sezóně čelí nejen zhoršeným výsledkům, ale také finančním problémům, která musí splnit. Je dost pravděpodobné, že přijde o své dva klíčové hráče.

Jedním z nich je Bruno Guimaraes, o jehož služby vehementně usiluje PSG. K pařížskému velkoklubu se připojují také Arsenal a Manchester United. (zdroj: bbc.com)


Přečtěte si také: Přestupové spekulace: O Isaka a Bremera je zájem, Kepa nezůstane v Realu Madrid

Zdroj: 90min.com, bbc.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.