Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupové spekulace: Arsenal si brousí zuby na hráče Realu Madrid

Eduardo Camavinga © iconsport.photo

Eduardo Camavinga je dalším hráčem Realu Madrid, kterého se pokusí získat Arsenal. O Greenwooda stojí Juventus. Luis Díaz bude v léte horkým zbožím.

Arsenal má zájem o Eduarda Camavingu z Realu Madrid

Arsenal projevil zájem o záložníka Realu Madrid, Eduarda Camavingu, jehož tržní hodnota činí 90 milionů eur. Podle španělských médii je Arsenal připraven předložit nabídku ve výši 110 milionů eur.

Teprve 21letý Francouzský střední záložník, který dokáže zaskočit i v obraně, hrává pravidelně v dresu Realu Madrid po svém příchodu z Rennes na konci srpna 2021. (zdroj: 90min.com)


Luis Díaz je žádným zbožím pro evropské giganty

Křídlo Liverpoolu, Luis Díaz, dostává v této sezóně mnohem více prostoru, než v předchozích. Svými výkony zaujmul natolik, že si vyžádal pozornost evropských velkoklubů, jakými jsou PSG nebo Barcelona.

Liverpool požaduje za něj poplatek ve výši 75 milionů liber. V aktuální sezóně vstřelil třináct gólů a na další čtyři asistoval ve 42 zápasech. (zdroj: bbc.com)


Mason Greenwood by mohl zamířit do Juventusu

Mason Greenwood je jedním z hráčů Manchesteru United, kteří mají v United dveře zavřené. Momentálně hostuje v Getafe, ale podle posledních zpráv o něj stojí Juventus.

V Getafe podává vcelku slušné výkony s bilancí šesti golů a pěti asistencí pomáhá Getafe ke klidnému středu tabulky. (zdroj: gazzetta.it)


Tottenham se přidává k týmům, které mají zájem o Nica Williamse

I přes svůj nízký věk patří NicoWilliams k tahounům Athletica Bilbao. Jeho tržní hodnota stoupá, v současnosti se pohybuje okolo 50 milionů eur.

Tottenham je tak třetím londýnským klubem, který má zájem o mladého španělského křídelníka, zájem o něj totiž projevil Arsenal i Chelsea. Je tedy velmi pravděpodobné, že Willimas bude hrát příští sezónu v Premier League. (zdroj: goal.com)


Přečtěte si také: Jürgen Klopp: Pokud Manchester United nezlepší hru, Arsenal vyhraje

Zdroj: 90min.com, bbc.com, gazzetta.it, goal.com
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.